marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson a devenit imaginea parfumurilor masculine Dior: actorul a primit 12 milioane de dolari

Robert Pattinson ii calca pe urme colegului sau de breasla, Jude Law, si a semnat un contract cu cei de la Dior pentru a deveni imaginea parfumurilor masculine Dior.

Robert Pattinson a devenit imaginea parfumurilor masculine Dior: actorul a primit 12 milioane de dolari


GALERIE FOTO: Cele mai frumoase imagini cu Robert Pattinson si Kristen Stewart!

 

Starul de 26 de ani, cunoscut pentru seria Twilight, a dat inca o data lovitura. Actorul a semnat un contract in urma caruia va castiga 12 milioane de dolari pentru a promova parfumurile casei Dior.

 

Actritele Charlize Theron si Natalie Portman au aparut in reclame pentru parfumurile Dior, iar iubita lui Pattinson, actrita Kristen Stewart, este imaginea parfumului Florabotanica, creat de Balenciaga.

Actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart, interpretii personajelor Edward Cullen si Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relatie de lunga durata, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis sa se mute oficial impreuna, anul acesta. Ulterior, relatia dintre cei doi a fost puternic zguduita de aparitia in presa a unor articole potrivit carora Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa de scurta durata cu regizorul Rupert Sanders. Recent, insa, presa internationala a scris despre ei ca s-au impacat.

 

Britanicul Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din filmele francizei "Amurg/ Twilight", s-a remarcat recent in peliculele "Apa pentru elefanti" si "Cosmopolis", care a starnit reactii puternice la festivalurile de profit, divizand criticii: daca unii dintre ei au spus ca regizorul David Cronenberg s-a intors la stilul excentric care l-a consacrat, altii au fost de parere ca filmul este greu de inteles si confuz.
 

 

In aceasta perioada, cei doi actori, Robert Pattinson si Kristen Stewart au inceput turneul de promovare pentru ultimul film Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Producatorii de la Summit Entertainment numesc Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2 "evenimentul cinematografic al deceniului" in campania lor de promovare a finalului de franciza ce a facut pana acum incasari de peste 2,5 miliarde de dolari. Producatorii l-au trimis in aceasta perioada pe Robert Pattinson in Sydney, Australia, pe Kristen Stewart in Tokyo, Japonia si pe Taylor Lautner in Brazilia pentru un turneu de presa global de promovare, scrie inquisitr.com.

 


 

 

In noua pelicula, Bella  interpretata de Kristen Stewart  isi cunoaste practic fiica si sotul din perspectiva unui vampir. Clipul de promovare aduce si detalii noi de la filmari si arata fanilor secvente chiar din timpul cascadoriilor: "In ultima aparte Bella se trezeste si isi intalneste copilul si sotul in ipostaza de vampir. Fanii merg sa vada filmele din acelasi motiv pentru care eu le fac, pentru ca stiu ce inseamna sa fii indragostit cu adevareat de ceva" a declarat aceasta.  "Filmul starneste reactii puternice fanilor" a declarat si partenerul ei din film, Robert Pattinson.


Evident ca nu exista film fara suspans asa ca cei doi eroi ai seriei se lupta acum sa-si salveze familia. Deznodamantul il vom afla doar la premiera din 16 noiembrie. Pana atunci noi detalii picante ies la iveala si despre protagonisti. Se pare ca Robert Pattinson si Kirsten Steward formeaza din nou un cuplu si in viata reala dupa ce s-au despartit acum cateva luni din cauza infidelitatii tinerei actrite. Daca este sau nu un exercitiu de publicitate pentru film, fanii vor afla cu timpul.

GALERIE FOTO: 80 de imagini din viata lui Kristen Stewart

 

Ultimul film al seriei, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II se va lansa in Romania pe 16 noiembrie 2012.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies