marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson nu mai straluceste, s-a transformat intr-un bad boy. Uite cat de dur este in Cosmopolis, marea revenire a lui David Cronenberg

Robert Pattinson injunghie, impusca si se incurca cu femei periculoase.  Fanele s-au isterizat dupa ce au vazut trailerul de la Cosmopolis, filmul regizat de David Cronenberg, in care starul seriei Twilight este cap de afis.

Robert Pattinson nu mai straluceste, s-a transformat intr-un bad boy. Uite cat de dur este in Cosmopolis, marea revenire a lui David Cronenberg

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


Daca fanele s-au obisnuit sa isi vada eroul preferat in ipostazele din Twilight de vampir stralucitor si indragostit, actorul britanic de 25 de ani incearca pe cat posibil sa scape de aceasta imagine si sa demonstreze tuturor ca este capabil sa duca in spate si un rol mai dificil.

 

Primele imagini din varianta straina a trailerului pentru Cosmpolis il arata pe Pattinson asa cum nu credeau niciodata fanele ca il vor vedea: impusca, injunghie si are parte de scene de sex toride, toate intr-o lume deloc prietenoasa. Intr-una din secvente acesta apare intins pe spate si dezbracat si este amenintat cu o arma de o tanara misterioasa, sumar imbracata. "Arata-mi ceva ce n-am mai vazut" este replica lui Pattinson.

 

Desi multi au fost surprinsi de colaborarea dintre David Cronenberg si Robert Pattinson, criticii sunt nerabdatori sa vada noua pelicula a regizorului canadian, care reprezinta o revenire  la stilul clasic care l-a consacrat.  Filmul este prezentat de francezi ca unul din marile socuri de la Festivalul de Film de la Cannes. Presa de profil anunta ca noul film Cosmopolis reprezinta intoarcere a lui Cronenberg la halucinatiile urbane din Videodrome, iar Robert Pattinson  este un anti erou arogant si cinic.

 

 

 

Regizat de David Cronenberg, Cosmopolis este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Don DeLillo.Robert Pattinson il interpreteaza pe Eric Packer, un tanar si prosper om de afaceri care isi risca intreaga avere cand pariaza intr-o zi la bursa impotriva yen-ului japonez. Insa noul sau plan de afaceri este foarte apoape de a avea consecinte fatale.
 


 

 

Actiunea are loc pe parcursul unei singure zile intr-o limuzina luxoasa cu care Packer se plimba prin Manhattan cu scopul de a ajunge la o frizerie ca sa se tunda. Calatoria sa prin oras este impiedicata de blocaje de trafic, de vizita presedintelui american in metropola, de o inmormantare a unui star de muzica rap si de un protest violent.

Povestea este un studiu al ideii de capitalism intr-o metropola din viitor. Romanul este o reinterpretare moderna a celebrului Ulysses de James Joyce.Din distributia filmului mai fac parte Marion Cotillard, care va fi sotia lui Packer, si Paul Giamatti care va intra in pielea unuia dintre urmaritorii barbatului, Juliette Binoche si Sarah Gadon.

 

David Cronenberg a declarat in urma cu cateva luni de ce l-a ales pe Pattinson in rolul principal: "Am fost impresionat de stilul lui linistit de a juca, are o prezenta pe ecran cu totul aparte si asta mi-a placut. Dar are si capacitatea de a juca roluri mai vaste si mi-a demonstrat asta." a spus regizorul pentru Vulture in decemrie anul trecut.

Initial, Colin Farrell trebuia sa joace rolul  lui Eric, insa actorul irlandez a renuntat la proiect din cauza programului incarcat. Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din Marea Britanie din 23 mai si va fi prezentat si la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies