marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson este fotograful lui James Dean in primul trailer pentru "Life": povestea unei prietenii neobisnuite la Hollywood

Robert Pattinson si Dane DeHaan sunt protagonistii filmului "Life", care a primit si primul trailer oficial. Asfel, starul din "Twilight" continua seria rolurilor serioase si consistente, incercand sa scape de sub "blestemul vampirului stralucitor".

Robert Pattinson este fotograful lui James Dean in primul trailer pentru Life : povestea unei prietenii neobisnuite la Hollywood

In "Life", Robert Pattinson este  Dennis Stock, fotojurnalistul care a petrecut o perioada si i-a facut mai multe portrete indragitului actor James Dean, din "Rebel fara cauza".
 

Regizat de Anton Corbijn (“A Most Wanted Man”) filmul este o drama plasata in anii '50 si urmareste evenimentele din momentul in care fotojurnalistul l-a cunoscut pentru prima data pe actorul James Deen, intepretat de Dane DaHaan. In trailer, Stock ii spune editorului sau ca face un eseu bazat pe fotografii depsre "un actor necunoscut, dar care nu va ramane mult timp necunoscut".
 

El l-a descris pe actor, devenit legenda cu filme ca "Rebel fara cauza" sau "La est de Eden", "ca o fiint bizara, cu ceva ciudat, dar pur". Cei doi au devenit prieteni, iar Stock l-a acompaniat pe Dean in Los Angeles, in New York si in orasul sau natal Indiana. In toata aceasta perioada, acesta a realizat fotografii unice, cu momentele esentiale din scurta viata a starului, care a murit la 24 de ani, intr-un accident de masina, in 1955, in timp ce era la volanul masinii sale, un Porche 550 Spyder.
 

James Dean a fost primul actor care a primit post mortem Premiul Oscar. Robert Pattinson este fotograful lui James Dean in primul trailer pentru "Life". Robert Pattinson si Dane DeHaan sunt protagonistii filmului "Life", care a primit si primul trailer oficial. Asfel, starul din "Twilight" continua seria rolurilor serioase si consistente, incercand sa scape de sub "blestemul vampirului stralucitor".

James Dean a fost primul actor care a primit post mortem Premiul Oscar.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies