marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson si Kristen Stewart ii provoaca pe Brad Pitt si Angelina Jolie: cel mai bine platite 7 cupluri de actori de la Hollywood.

Unul dintre cele mai in voga cupluri de la Hollywood, Robert Pattinson si Kristen Stewart au urcat pe locul 5 in topul celor mai bine platite cupluri de la Hollywood realizat de Forbes si le ameninta pozitia mult mai celebrilor Angelina Jolie si Brad Pitt.

Robert Pattinson si Kristen Stewart ii provoaca pe Brad Pitt si Angelina Jolie: cel mai bine platite 7 cupluri de actori de la Hollywood.

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW

Angelina Jolie si Brad Pitt au ocupat pozitia a treia , cu venituri combinate de 50 de milioane de dolari, obtinute mai ales datorita rolurilor jucate de Angelina Jolie in filmele "Salt" si "Turistul/ The Tourist", dar si companiei de productie cinematografica detinuta de Brad Pitt, Plan B, care a devenit foarte activa in ultimii ani. Angelina Jolie a adus in cuplu 30 de milioane de dolari, in timp ce Brad Pitt a castigat 20 de milioane de dolari.


Pe primele 2 locuri sunt starurile Gisele Bundchen si jucatorul de fotbal american Tom Brady au castigat impreuna 76 de milioane de dolari in perioada mai 2010 - mai 2011 si cuplul de cantareti Beyonce Knowles - Jay-Z cu un total de 72 de milioane de dolari.


Starurile francizei "Amurg/ Twilight" - Robert Pattinson si Kristen Stewart - ocupa pozitia a cincea a topului celor mai bogate cupluri de vedete, cu 20 de milioane de dolari, mai ales datorita incasarilor aduse de franciza de succes in care joaca.


In topul celor mai bine platite cupluri de actori de la Hollywood intra si Harrison Ford si Calista Flockhart ( 40 de milioane de lire in 2010), Tom Cruise si Katie Holmes ( 20 de milioane de lire in 2010) , Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick ( 18 milioane de lire in 2010), Will Smith si Jada Smith ( 29 de milioane de lire in 2010), Tom Hanks si Rita Wilson (22 de milioane de lire in 2010).

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies