marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robin Wright va juca in continuarea de la Blade Runner: actrita din "House of Cards" va avea un rol cheie

Robin Wright, actrita din serialul House of Cards, va juca in continuarea filmului science-fiction "Blade Runner". Actrita se afla in negocieri pentru a juca alaturi de Harrison Ford si Ryan Gosling.

Robin Wright va juca in continuarea de la Blade Runner: actrita din House of Cards va avea un rol cheie

Actrita din House of Cards va juca in filmul regizat de Denis Villeneuve, iar data de lansare stabilita este 12 ianuarie 2018, anunta Variety. Tot ei scriu ca Robin Wright va avea un rol cheie, insa nu a fost dezvaluit inca.


Actiunea acestui film se va petrece la cateva decenii dupa cea din "Blade Runner". Rolul principal va fi interpretat de Ryan Gosling iar Harrison Ford va reveni in rolul lui Rick Deckard, vanatorul de androizi din filmul original.


Rick Deckard va fi cel de-al treilea personaj major din cariera lui Harrison Ford pe care actorul il readuce la viata dupa o lunga perioada de timp, asa cum a facut si cu Indiana Jones, din seria cu acelasi nume, si respectiv cu Han Solo din seria "Star Wars".

 

Filmul "Blade Runner" ("Vanatorul de recompense") a fost lansat in 1982 si este o adaptare dupa celebrul roman al lui Philip K. Dick "Do Androids Dream of Electric Sheep?" ("Viseaza androizii oi electrice?").


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies