marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

RoboCop nu poate fi controlat in noul trailer: imagini spectaculoase cu politistul cyborg, Samuel L. Jackson vrea sa nu iti mai fie frica de roboti  

Remake-ul filmului din 1987 se anunta spectaculos si interesant. Un nou trailer a fost lansat, iar fanii au ocazia sa vada noul costum al lui Robocop, cum vor arata robotii amenintatori, dar si un discurs genial tinut de Samuel L. Jackson,

RoboCop nu poate fi controlat in noul trailer: imagini spectaculoase cu politistul cyborg, Samuel L. Jackson vrea sa nu iti mai fie frica de roboti

 

 

"Why is America so robophobic?" spune Samuel L. Jackson in noul trailer pentru RoboCop, unul dintre cele mai importante filme ale anului viitor. Aflat in rolul unei gazde tv, Samuel L. Jackson incearca sa convinga America de puterea robotilor, de sigurante pe care ar oferi-o acestia pana si in cele mai periculoase cartiere din SUA si ii indeamna pe americani sa renunte la frica de roboti.


In noul trailer fanii pot vedea atat costumul modificat al lui RoboCop, noii roboti cu care acesta se va lupta, dar vor afla si povestea celui care va deveni politistul viitorului. Jumatate om, jumatate masina, RoboCop se va razvrati impotriva celor care l-au creat. Joel Kinnaman este starul filmului ce se va lansa in februarie 2014.

 

 

Pentru prima data, ii vedem pe Gary Oldman, Samuel L. Jackson si Michael Keaton, trei actori de prima mana care vor aduce si mai multa clasa filmului regizat de Jose Padilha.


In acest an, la Comic-Con, regizorul a dezvaluit de ce a ales sa faca acest remake si ce importanta are pentru societatea actuala. "Robocop devine din ce in ce mai revelant pentru aceasta tara. Primul film pare incredibil, dar acum avem mai multe cunostinte si suntem constienti ca ceea ce prezinta aceasta povestea, ar putea deveni real mai repede decat ne imaginam. O sa folosim masinarii de la distanta, ca apoi sa le aducem chiar la noi in casa"a spus Padilha.

 

 

La 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop", este reinventat de studiourile MGM. Noul RoboCop  are un buget de 100 de milioane de dolari potrivit imdb.com, iar scenariul este realizat de Nick Schenk (Gran Torino) si Joshua Zetumer, in timp ce brazilianul José Padilha va semna regia.

 

 

Remaakeul lui RoboCop are o distributie impresionanta cu nume ca  Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish. Noua poveste va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.

 

RoboCop va fi lansat si in Romania, incepand cu 12 februarie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies