marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

RoboCop: un nou trailer spectaculos pentru unul dintre cele mai asteptate filme din 2014, cum se transforma Joel Kinnaman din politist in cyborg

Mult-asteptata pelicula „RoboCop” se bucura acum de un nou trailer aparut online, spre deliciul fanilor. Producatorii vor sa se asigure ca nici un fan nu rateaza evenimentul si continua sa lanseze imagini noi din film.

RoboCop: un nou trailer spectaculos pentru unul dintre cele mai asteptate filme din 2014, cum se transforma Joel Kinnaman din politist in cyborg

Suedezul Joel Kinnaman este eroul, iar Abbie Cornish joaca rolul sotiei lui Kinnaman, care este nevoita sa traiasca cu ideea ca si-a pierdut sotul dupa ce acesta este ars intr-un accident, dar readus la viata intr-un costum de robot.


La 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop", este reinventat de studiourile MGM. Noul RoboCop  are un buget de 100 de milioane de dolari potrivit imdb.com, iar scenariul este realizat de Nick Schenk (Gran Torino) si Joshua Zetumer, in timp ce brazilianul José Padilha va semna regia.

 


Povestea noului film este plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis. Michael Keaton l-a inlocuit pe Hugh Laurie in rolul negativ si il va juca pe Raymond Sellars.


Noul trailer se concentreaza asupra transformarii lui Murphy in RocoCop, mai exact fanilor le sunt dezvaluite primele secunde de viata ale eroului dupa ce a fost readus la viata in corpul unui robot. Noul RoboCop are un aer eroic, superuman si decis sa infranga raul.


Fanii productiei s-au temut ca acest film nu se va mai face deloc, dupa ce producatorii au amanat lansarea. Initial, filmul trebuia sa intre in cinematografe in luna august a acestui an, dar se va lansa abia in februarie 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies