marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rochia purtată de Margot Robbie la Globurile de Aur a necesitat peste 750 de ore de lucru

Celebra actriță blondă a făcut senzaţie cu ţinuta sa fină, în stil Old Hollywood.

Rochia purtată de Margot Robbie la Globurile de Aur a necesitat peste 750 de ore de lucru
Margot Robbie are o relație strânsă cu designerii casei Chanel, seara trecută fiind o nouă dovadă a acestui lucru. Frumoasa actriţă a purtat o rochie atemporală de un roz pudrat, cu cristale, cu care a defilat ca nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un film muzical sau comedie, pentru rolul ei din drama „Babylon“
 
Acest nou „moment Chanel“ al artistei pare să se alinieze tematic cu filmul aclamat, regizat de Damien Chazelle, creaţia amintind de rochiile de tip flapper din anii ’20 ale filmului. 
 
Look-ul lui Margot Robbie de pe covorul roșu a implicat peste 750 de ore de muncă, executate cu grijă de artizanii Chanel. Rochia făcută la comandă a fost lucrată pe dantelă chantilly de culoare roz deschis și tul de mătase, cu un motiv în formă de chevron, înfrumusețat cu paiete, mărgele și pene. 
 
Dacă modelul pare ușor familiar este pentru că a fost inspirată de un look prezentat în colecția haute couture Chanel pentru toamna anului 2022, creată de directorul de creație Virginie Viard.


 
„A fost emoționant să lucrăm cu Chanel pentru a realiza acest look personalizat“, a declarat pentru „Vogue“ Kate Young, stilista lui Margot Robbie. Ea spune că rochia este rezultatul unui proces care a durat luni de zile, discuțiile despre ansamblu începând de toamna trecută. „Ne-am întâlnit în septembrie la Paris, în timp ce eram cu toții la o ședință foto“, a mai dezvăluit stilista.


 
FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies