marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rochia purtată de Monica Bîrlădeanu la Premiile Gopo e un remake al celei purtate de Gwyneth Paltrow la Oscaruri

O rochie albă, devenită un icon al eleganței, este și preferata frumoasei actrițe românce.

Rochia purtată de Monica Bîrlădeanu la Premiile Gopo e un remake al celei purtate de Gwyneth Paltrow la Oscaruri
Poate că unele vedete se feresc să recunoască faptul că poartă rochii copiate după modele celebre – deși, într-un final, ochiul specialistului le dă de gol. Ei bine, nu și frumoasa actriță Monica Bîrlădeanu, care a spus deschis faptul că și-a dorit să aibă o rochie similară celei purtate de actrița Gwyneth Paltrow la gala Premiilor Oscar din 2012.
 
Pentru seara cea mare a Premiilor Gopo 2022, organizată la Teatrul Național din București, actrița din serialul „Vlad“ se imagina, oricum, purtând o rochie albă. Și, cum Hollywood-ul este cel mai mare furnizor de idei stilistice, Monica Bîrlădeanu s-a lăsat inspirată de red carpetul din Los Angeles – unde, de altfel, a și locuit ani buni.

 
Totodată, stilul minimalist al lui Gwyneth Paltrow este și preferatul actriței noastre, care adoră liniile simple, culorile brute, uni, dar croielile cu temperament, ce caracterizează ținutele statement.
 
O astfel de creație este și această rochie albă, ce poartă semnătura legendarului Tom Ford, devenită iconică pe covorul roșu de la Oscaruri și reprodusă de nenumărate ori, în diferite variante și colori, pentru red carpetul marilor evenimente.
 
Rochia purtată de Monica Bîrlădeanu a fost realizată în atelierul M. Marquise, un brand deja cunoscut în zona vestimentației de ocazie și de ceremonie, la care apelează multe vedete pentru diverse evenimente.
 
Outfitul all-white a fost accesorizat cu un cluth prețios și bijuterii cu diamante.

 
Nu doar Monica Bîrlădeanu a ales albul pentru gala Premiilor Gopo. Celelalte dive în alb au fost Elvira Deatcu, Ioana Flora și Andreea Raicu.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies