marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kim Kardashian a fost noua Marilyn Monroe la MET Gala, purtând ACEA rochie iconică a celei mai iubite blonde de la Hollyood

Starleta și noul ei partener, Pete Davidson, au făcut senzație pe covorul roșu, pentru care au făcut și schimb de culoare a părului!

Kim Kardashian a fost noua Marilyn Monroe la MET Gala, purtând ACEA rochie iconică a celei mai iubite blonde de la Hollyood

Kim Kardashian blondă? Și Pete Davidson brunet? Ei bine, da. S-a întâmplat aseară, la MET Gala, unde, în marea masă de vedete sosite Muzeul Metropolitan de Artă din New York cei doi s-au făcut remarcați fiind... normali.

Dacă, de-obicei, ambii parteneri mizează pe elemente surpriză, piese vestimentare șocante ori styling-uri atipice, de data aceasta s-au gândit să ne ia prin surprindere printr-un simplu artificiu stilistic. Practic, s-au lăsat pe mâna hair stiliștilor și și-au schimbat între ei nuanța părului. Astfel, Pete Davidson cel cu un ciudat blond nordic a revenit la culoarea sa naturală (decizie pe care a luat-o de câteva săptămâni), iar Kim Kardashian cea exotică a încercat blondul platinat, care îi scoate în evidență și mai mult frumoasele trăsături faciale.


Motivul pentru care Kim Kardashian a optat pentru blond (cel mai probabil, o perucă) este și unul de ordin estetic, ea pășind pe covorul roșu de la MET Gala îmbrăcată în legendara rochie a lui Marilyn Monroe, din celebra apariție a blondei în fața președintelui american John F. Kennedy, căruia i-a cântat inimitabilul și memorabilul „La mulți ani!“.



„Sunt onorată să port rochia iconica rochie pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1962, când i-a cântat „La mulți ani“ președintelui John F. Kennedy“
, a spus Kim, defilând cu mândrie prin fața tuturor într-o piesă vestimentară care a făcut istorie la Hollywood. „Este o rochie mulată uimitoare, împodobită cu peste 6.000 de cristale cusute manual de către costumierul Jean Louis. Mulțumesc, Ripley’s Believe It or Not! pentru că mi-a oferit ocazia de-a purta această piesă evocatoare din istoria modei pentru prima dată de când a purtat-o regretata Marilyn Monroe. Voi fi veșnic recunoscătoare pentru acest moment“, a mai spus Kim Kardashian, această nouă Marilyn Monroe a showbizului american.

FOTO: Profimedia


Galerie foto


Modifică setările cookies