marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul pentru care Brad Pitt se lupta cu Tom Cruise in mega productia celor de la Warner Bros

La 49 de ani cariera lui Tom Cruise pare mai infloritoare ca niciodata. Actorul pare sa fi depasit momentul ultimilor 5 ani in care nu prea a stralucit: in 2011 a primit roluri unul si unul. Pentru unul din ele se lupta cot la cot cu Brad Pitt.

Rolul pentru care Brad Pitt se lupta cu Tom Cruise in mega productia celor de la Warner Bros

Starul care vine in decembrie in Romania in cinema-uri cu Mission: Impossible - Ghost Protocol are sanse mari sa obtina rolul principal intr-o mega productie a celor de la Warner Bros. Pictures, SF-ul We Are Mortals, scrie Hollywood Reporter.


Filmul regizat de Doug Liman este adaptarea cinematografica a unei celebre benzi desenate japoneze - All You Need Is Kill.

Ce este mai rau decat moartea? Sa invii si sa mori la nesfarsit. Bazat pe o idee asemanatoare celei din Groundhog Day, filmul va spune povestea unui recrut dintr-un viitor apocaliptic care este ucis in lupta cu o specie de extraterestri pentru a invia si a retrai acelasi moment. Cu timpul isi da seama ca devine un razboinic tot mai bun iar circumstantele sale se schimba si-l fac sa creada ca poate scapa din capcana in care este prins.

Productia, una cu un buget urias, este scrisa de Dante Harper si Joby Harold si va fi lansata in 2013. Brad Pitt care a primit numai laude pentru drama Moneyball - un film plasat in lumea baseball-ului si lansat acum cateva saptamani este si el in cursa pentru rolul principal. Ramane de vazut pe cine vor alege producatorii.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies