marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Femeia care l-a eclipsat pe Tom Cruise. Cum a ajuns o actrita necunoscuta intr-o franciza de 1.4 miliarde $

Sa captezi toata atentia in fata lui Tom Cruise este o "misiune imposibila" la Hollywood. Insa Paula Patton, colega sa mai putin cunoscuta din Mission: Impossible - Ghost Protocol a reusit sa faca asta aseara, la premiera filmului in Japonia.

Femeia care l-a eclipsat pe Tom Cruise. Cum a ajuns o actrita necunoscuta intr-o franciza de 1.4 miliarde $

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Imbracata intr-un costum sexy de piele, Paula Patton a facut senzatie cu aparitia ei, spre bucuria fanilor veniti sa il vada pe starul lor favorit, Tom Cruise.

Actria de 35 de ani a reusit sa obtina rolul feminin principal in cea de-a patra "misiune imposibila" din franciza care a strans pana acum  1.4 miliarde de dolari la nivel mondial. Paula Patton a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in filme ca Hitch, Mirrors sau Precious, dar si in serialul Law and Order. Insa, dupa aparitia din Mission: Impossible - Ghost Protocol, actrita nascuta in Los Angeles are toate sansele sa devina celebra la nivel mondial.


6 filme tari de vazut la cinema in acest weekend!

In ultimul numar al reviste Jezebel, pe a carei coperta apare, Paula Patton a dezvaluit ca se simte extrem de norocoasa ca a ajuns in acest punct al carierei, in care joaca alaturi de actori de prima mana si intr-un adevarat blockbuster care ii va aduce popularitate:


"Ma simt foarte norocoasa, dar asa m-am simtit de cand am luat decizia de a ma apuca de actorie, cred ca am avut foarte mult noroc. Am avut incredere in instinctele mele. Inca ma mai ciupesc ca sa ma conving ca nu e vis si ca ce traiesc este real. Ador actoria pentru ca imi place sa intru in pielea altor personaje si sa le spun povestile" a povestit actrita.


In Mission: Impossible - Ghost Protocol, Tom Cruise revine in rolul agentului Hunt. Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI, Ethan Hunt este dezactivat si renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza „protocolul fantoma”. Lasat fara resurse si acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca cale sa reabiliteze renumele departamentului si sa previna un alt atac. Dar lucrurile se complica si mai mult, iar Ethan e nevoit sa se imbarce in alta misiune, impreuna cu colegii sai renegati, ca si el, ale caror motive, insa, nu-i sint complet cunoscute.

Tom Cruise s-a intrecut pe sine in acest film, in care si-a facut singur unele dintre cele mai periculoase cascadorii, ba chiar s-a lasat atarnat de un fir pe cea mai inalta cladire din lume, Burk Khalifa.Mission: Impossible - Ghost Protocol este plin de explozii si cascadorii incredibile, curse de masini fenomenale si actiune la maxim si are un buget de 140 de milioane de dolari.


Alaturi de Tom Cruise, noul star al francizei pare sa fie Jeremy Renner, despre care presa straina scrie ca ar putea inlocuitorul perfect al lui Cruise in urmatoarele filme din franciza, daca producatorii vor decide sa mai lanseze alte filme.Mission: Impossible - Ghost Protocol va avea premiera in Romania pe 16 decembrie.



Filmele seriei Misiune Imposibila:


1. Mission:Impossible ( 1996)
Cu: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart
Buget: 80 de milioane de dolari
Incasari globale: 457 milioane de dolari

2. Mission:Impossible II  (2000)
Cu: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton
Buget: 125 de milioane de dolari
Incasari globale: 546 milioane de dolari

3. Mission: Impossible III ( 2006)
Cu: Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames
Buget: 150 de milioane de dolari
Incasari globale: 397 de milioane de dolari


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies