marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rosie Huntington-Whiteley i-a dezamagit pe fani: de ce e ceruta Megan Fox inapoi in Transformers

Criticata de presa pentru rolul din Transformers - super modelul Rosie Huntington-Whiteley devenita actrita peste noapte a stralucit la premierele din Rusia, Germania si Marea Britanie in aceasta saptamana.

Rosie Huntington-Whiteley i-a dezamagit pe fani: de ce e ceruta Megan Fox inapoi in Transformers

Nimeni nu se astepta ca Rosie Huntington-Whiteley sa rupa gura targului in Transformers: Dark of The Moon, dar nici sa aiba o prestatie atat de slaba - cel putin asa spun primele recenzii.


Sa fim seriosi, nu e Megan Fox o mare actrita, dar sa fii considerata atat de slaba incat sa te rogi sa revina bruneta  data afara din cauza comentariilor neadecvate aduse la adresa regizorului Michael Bay e cam rusinos.
 

Fanii care au apucat sa vada filmul lui Michael Bay se roaga de Megan Fox sa revina in seria cu roboti - asta daca va mai avea parte de o continuare.
 

Intre timp fotomodelul britanic de 24 de ani a transformat covorul rosu de la premiera europeana a peliculei intr-o adevarata defilare de moda. A stralucit  din Rusia pana in Anglia si a aratat singurul motiv pentru care a fost adaugata in distributie - a scris rautacioasa presa de scandal engleza.
 


Shia LaBeouf, regizorul Michael Bay, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel si Patrick Dempsey au fost toti prezenti pe covorul rosu de la premiera din acest weekend din Londra.

Din 1 iulie, filmul va putea fi vazut si in Romania.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies