marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rupert Friend: actorul din Homeland il inlocuieste pe Paul Walker in continuarea filmului Hitman

Actorul Rupert Friend este in negocieri pentru a il interpreta pe Agentul 47 in continuarea filmului "Hitman", rol care trebuia interpretat de Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil in noiembrie 2013.

Rupert Friend: actorul din Homeland il inlocuieste pe Paul Walker in continuarea filmului Hitman

Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul condus de prietenul sau Roger Rodas a iesit de pe carosabil si s-a lovit de un stalp si de un copac, urma sa joace rolul Agentului 47, un asasin cu sange-rece, dupa incheierea filmarilor la "Furios si iute 7", informeaza contactmusic.com.


Nu se cunosc inca detalii despre scenariul pentru continuarea filmului "Hitman", bazat pe jocul video cu acelasi titlu, insa acesta va fi regizat de Aleksander Bach. In primul film "Hitman" (2007), regizat de Xavier Gens, rolul asasinului de elita, cunoscut sub numele de Agentul 47, a fost interpretat de Timothy Olyphant. Cei de la The Guardian scriu ca Agent 47 ar fi trebuit sa fie un remake al filmului din 2007, insa ramane de vazut ce se va intampla cu povestea.
 

Rupert Friend, in varsta de 32 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul "Mandrie si prejudecata" din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler in filmul "Baiatul cu pijamale in dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) si rolul printului Albert din filmul "Tanara Victoria/ The Young Victoria" (2009).

 

 


Paul Walker (1973 - 2013) si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet". Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).


Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Brick Mansions", aflat in postproductie si care va fi lansat anul acesta.

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies