marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe, salvat de paza de coasta a Statelor Unite, dupa ce s-a ratacit pe mare: ce a patit actorul din Gladiatorul

Russell Crowe a fost salvat de un echipaj al pazei de coasta a Statelor Unite (US Coast Guard), sambata, dupa ce s-a ratacit in timpul unei plimbari cu caiacul pe mare.

Russell Crowe, salvat de paza de coasta a Statelor Unite, dupa ce s-a ratacit pe mare: ce a patit actorul din Gladiatorul

Starul australian in varsta de 48 de ani si un prieten al acestuia s-au ratacit sambata, in timp ce se plimbau intr-un caiac in apele din largul insulei Long Island, din apropiere de New York. Cei doi au fost salvati de un echipaj al pazei de coasta, care i-a transportat apoi intr-un port din apropiere, informeaza femalefirst.co.uk.

Robert Swieciki, un reprezentant al US Coast Guard, a spus ca Russell Crowe si prietenul sau s-au ratacit in jurul orei locale 22.00, in Huntington Bay, la o distanta de peste 16 kilometri de locul de unde au pornit in acea plimbare.


"El a avut nevoie doar de putin ajutor, doar se ratacise putin. Nu a fost cu adevarat o operatiune de salvare, ci mai degraba i-am oferit transportul", a spus Swieciki.

 


Russell Crowe le-a multumit ulterior salvatorilor sai prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a castigat, in 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru prestatia din "Gladiatorul", primind alte doua nominalizari la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999) si "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies