marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe se dueleaza cu Hugh Jackman in Mizerabilii: actorul canta in noul trailer pentru cel mai asteptat musical al anului

Fanii lui Russell Crowe il pot auzi in sfarsit pe actor cantand, in cel mai recent trailer pentru Mizerabilii, in care intreaga distributie apare interpretand piese din celebrul musical.

Russell Crowe se dueleaza cu Hugh Jackman in Mizerabilii: actorul canta in noul trailer pentru cel mai asteptat musical al anului

Dupa ce Anne Hathaway era sfasietoare cantand I Dreamed a Dream,  a venit randul lui Russell Crowe si Hugh Jackman sa incante fanii cu vocile lor puternice. Cei mai carismatici actori australieni se dueleaza si canta in acelasi timp in Mizerabilii, un film intens asteptat de fani.


Castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Tom Hooper pregateste un musical de zile mari cu o distributie impresionanta.

 

Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo: fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

Regizorul Tom Hooper a luat decizia curajoasa de a filma live scenele in care actorii canta melodiile din film. De ce este neobisnuit? Majoritatea filmelor musical sunt impartite in doua segmente in timpul productiei fapt ce determina ca melodiile cantate de actori sa fie inregistrate in studiouri si apoi rulate in timp ce actorii filmeaza scenele respective.
 

 

 



Mizerabilii
e probabil filmul cu cele mai mari sanse sa obtina multiple nominalizari la Oscar in 2013. Celebrul roman al lui Victor Hugo, ”Les Miserables” n-a mai fost ecranizat de ceva vreme, iar sufletele romantice ofteaza dupa frumoasa si trista poveste cu Jean Valjean si Cosette. Ca sa nu mai vorbim de distributia redutabila.

 

 

 

 

Filmul va impresiona si prin designul de costume. Echipa de productie a creat nu mai putin de 2200 de costume cu specialisti din Anglia, Franta, Italia si Spania pentru a reda in detaliu atmosfera secolului XIX. "Am realizat aceste costume, iar apoi a trebuit sa le distrugem pentru a le face sa arate uzate, vechi de 10 ani" a declarat creatorul de costume Paco Delgado.

 

 

 

 

Mizerabilii se va lansa in SUA pe 25 decembrie, urmand ca in Romania sa poate fi vazut din 25 ianuarie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies