marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling: actorul e desfigurat de regizorul Nicolas Winding Refn

Actorul canadian in varsta de 32 de ani s-a indragostit de filmele cu gangsteri si mafioti: in 2013 va lansa doua astfel de productii Gangster Squad si Only God Forgives.  

Ryan Gosling: actorul e desfigurat de regizorul Nicolas Winding Refn


Ryan Gosling apare batut si plin de sange in noul poster pentru Only God Forgives, pelicula este regizata de Nicolas Winding Refn. Cei doi au lucrat impreunsa la drama Drive din 2011.  Actiunea din Only God Forgives are loc in Bangkok. Cu 10 ani in urma, Julian (Ryan Gosling) a ucis un politist si a fugit. Acum conduce un club de box thailandez care reprezinta un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri. Este respectat de lumea criminala insa inauntrul sau se simte gol si singur.


Cand fratele lui Julian ucide o prostituata, politia il convoaca pe politistul pensionat supranumit "Ingerul Razbunarii" (Vithaya Pansringarm). Chang ii permite tatalui victimei sa-l ucida pe asasinul acesteia. Mama lui Julian Jenna (Kristin Scott Thomas) este capul unei organizatii criminale. Acesta ajunge in Bangkok pentru a ingropa cadavrul fiului sau. Femeia il trimite pe Julian sa-l gaseasca pe criminalul fratelui sau si sa dezlantuie iadul. Obsedat de "Ingerul Razbunarii", Julian il provoaca la un meci de box thailandez sperand ca atunci cand il ucide sa gaseasca o eliberarea sufleteasca, insa Chang castiga. Furioasa, Jenna planuieste acum o razbunare sangeroasa.



In urma cu cateva zile Ryan Gosling a fost fotografiat intr-o ipostaza aproape tandra alaturi de Michael Fassbender - starul irlandez  fiind surprins in timp ce il masa pe colegul sau in zona umerilor -, in timpul filmarilor de la noul lungmetraj al regizorului Terrence Malick. Acesta este al treilea  film (momentan nu are un titlu) pe care Gosling il va lansa in 2013. Distributia este una colosala: Bérénice Marlohe, Ryan Gosling, Michael Fassbender, Christian Bale, Natalie Portman, Rooney Mara, Benicio Del Toro, Cate Blanchett.

 


Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake. Ryan Gosling este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies