marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek: actrita de 46 de ani e fericita ca a abandonat viata de la Hollywood

Salma Hayek are parte de o a doua tinerete. Actrita care ne-a incantat cu rolul din Frida s-a laudat intr-un interviu pentru revista People ca "viata este minunata" acum pentru ea.

Salma Hayek: actrita de 46 de ani e fericita ca a abandonat viata de la Hollywood


Actrita a parasit Hollywoodul dupa ce s-a maritat in 2009 cu miliardarul François-Henri Pinault. Cei doi traiesc alaturi de fetita lor in varsta de 5 ani, Valentina Paloma in Franta iar Salma este incantata ca este departe de Hollywood, desi continua sa fac filme cu marile studiouri americane.

"Este minunat. Traversez o perioada buna a vietii mele. Cred ca fericirea nu are legatura cu locul unde traiesti, ci cu cine traiesti. Parisul este un oras minunat. Este o experienta fantastica pentru mine sa fiu departe de Hollywood" a declarat Salma.


Actrita de origine mexicana nu-si arata cei 46 de ani si recunoaste ca nu poate sta departe de mancarea frantuzeasca: "Familia este cea mai mare binecuvantare a unei persoane. Ma bucur ca pot gati. Imi place sa ma duc la piata si sa las mancarea sa-mi vorbeasca. Chiar fac asta. Incep sa salivez. Incep sa-mi imaginez combinatii de feluri de mancare" a impartasit actrita.

Salma Hayek a atras toate privirile in aceste zile la Saptamana Modei din Franta unde actrita si-a facut aparitia intr-o rochie rosie si decoltata.

Urmatorul ei film - Grown Ups 2 - in care joaca alaturi de Adam Sandler, Steve Buscemi, Kevin James si Chris Rock, va avea premiera pe 12 iulie 2013.
 

 

 

 

 

Sursa foto : Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies