marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek a plans in timpul scenelor de nuditate din filmul Desperado

Salma Hayek a plans in timpul scenelor de nuditate alaturi de Antonio Banderas in blockbusterul din 1995 - Desperado. Actrita in varsta de 46 de ani a facut aceasta marturisirea publicatiei The Sun in timp ce-si promova noul ei film - Here Comes The Boom / Categoria grea in actiune ce poate fi vazut si in Romania.

Salma Hayek a plans in timpul scenelor de nuditate din filmul Desperado

Actrita, care si-a facut o aparitie impresionanta pe covorul rosu, saptamana trecuta, la Festivalul Filmului Mexican din Acapulco, a admis ca Desperado a fost marea ei sansa de a se afirma la Hollywood.

 

"Era prima mea sansa de a face un film american si am stiut ca nu o pot refuza. In timpul scenelor de dragoste cu Antonio Banderas din Desperado mi-a fost foarte greu. Am inceput sa plang. Nu voiam sa fiu goala in fata camerei si ma gandeam mereu << Ce vor spune parintii mei cand voi vedea asta?>>"
 

Din fericire filmul a devenit un clasic modern si i-a lansat cariera Salmei Hayek la Hollywood. Actrita de origine mexicana nu vorbea engleza foarte bine la vremea respectiva si a crezut ca filmul a fost un esec iar criticii o invinovateau pentru asta.

 

"Cand am citit primele recenzii, criticii spuneau <<Salma Hayek este o bomba sexy>>. Nu intelegeam prea bine pentru ca eu am interpretat ca ei spuneau <<filmul este o bomba din cauza mea>>" a dezvaluit actrita maritata cu omul de afaceri Francois-Henri Pinault, alaturi de care are o fetita - Valentina.

 

Desperado cu Hayek si Banderas este povestea unui muzician amator care intra fara sa vrea intr-o incurcatura si descopera o panza impletita din coruptie, dragoste si moarte.


In urma cu ceva timp, in timp ce promova pelicula Savages, regizata de Oliver Stone, actrita a dezvaluit intr-un interviu problemele cu care se confrunta femeile la Hollywood: "Cel mai rau lucru care ti se poate intampla la Hollywood este sa fii femeie si sa ai peste 40 de ani. In afara de asta, am accent latin, sunt dislexica, sunt scunda si plinuta.(...) Cred ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume pentru ca am inca sansa sa lucrez la Hollywood."
 

De la Desperado, actrita a mai jucat in peste 40 de filme inclusiv in marele ei succes Frida, pentru care a fost nominalizata la Oscar in 2003. Considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Salma spune ca viata este prea scurta ca sa o petreaca printre diete: "Iubesc mancarea si vinul si din cauza asta stiu ca sunt la limita de a deveni grasa. Nu este bine pentru moda, insa este bine pentru starea mea sufleteasca. Sunt fericita ca mananc. Am 46 de ani si nu vreau sa apelez la Botox. Daca nu mananci carbohidrati iti incetinesti metabolismul si esti nefericit. Nu este obiectivul meu sa fiu cea mai slaba sau cea mai frumoasa. Ma bucur pentru frumusetea altor persoane. Daca inveti sa fii fericit pentru altii, fericirea ta nu se va termina niciodata".

 

Recent, actrita a putut fi vazuta in cinematografele din Romania in comedia Here Comes the Boom, unde joaca alaturi de Kevin James In Here Comes the Boom, Kevin James il interpreteaza pe Scott Voss, un profesor de bilogie la un liceu, dar nu e neaparat un model de urmat. Cand la o sedinta directorul scolii anunta ca vor fi reduse toate activitatile extra-curriculare, Scott ia atitudine. Acesta descopera meciurile televizate de arte martiale, pentru care pana si cei invinsi castiga o gramada de bani. Ca urmare decide sa se apuce de batai, desi, desigur ca habar nu are cum sa se lupte in ring. Important e ca e dispus sa invete si sa depuna un efort, iar acest lucru va fi suficient pentru a-i inspira si pe altii. Intre timp Scott incearca sa o cucereasca pe asistenta Bella - jucata de Salma Hayek.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies