marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek, cum rezista actrita la Hollywood dupa ce a trecut de 40 de ani: "Sunt dislexica, scunda si grasa"

Actrita mexicana care a implinit 46 de ani luna trecuta crede ca este o minune ca inca mai lucreaza in industria filmului.

Salma Hayek, cum rezista actrita la Hollywood dupa ce a trecut de 40 de ani: Sunt dislexica, scunda si grasa

Actrita pe care romanii au putut-o vedea cel mai recent in filmul lui Oliver Stone - Savages alaturi de o distributie impresionanta a oferit un interviu pentru revista Harper’s Bazaar in care marturiseste ca norocul a fost cel care a ajutat-o cel mai mult in cariera.


"Cel mai rau lucru care ti se poate intampla la Hollywood este sa fii femeie si sa ai peste 40 de ani. In afara de asta, am accent latin, sunt dislexica, sunt scunda si plinuta.(...) Cred ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume pentru ca am inca sansa sa lucrez la Hollywood" a declarat actrita care continua sa atraga producatorii la Hollywood unde si-a inceput cariera in urma cu 15 ani cu filmul "Desperado".


De atunci a jucat in peste 40 de filme inclusiv in marele ei succes Frida, pentru care a fost nominalizata la Oscar in 2003. Considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Salma spune ca viata este prea scurta ca sa o petreaca printre diete:



 

"Iubesc mancarea si vinul si din cauza asta stiu ca sunt la limita de a deveni grasa. Nu este bine pentru moda, insa este bine pentru starea mea sufleteasca. Sunt fericita ca mananc. Am 46 de ani si nu vreau sa apelez la Botox. Daca nu mananci carbohidrati iti incetinesti metabolismul si esti nefericit. Nu este obiectivul meu sa fiu cea mai slaba sau cea mai frumoasa. Ma bucur pentru frumusetea altor persoane. Daca inveti sa fii fericit pentru altii, fericirea ta nu se va termina niciodata".


Actrita care este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York" critica industria modei pentru ca promoveaza un singur ideal de frumusete: "In ultimii ani femeile au fost nevoite sa lupte impotriva propriei naturi, pentru a arata ca niste baieti si a fi considerate social frumoase. Inainte o fetita de abia astepta sa creasca sa capete formele unei femei. Astazi, tinta noastra este regresia, sa arati cat mai tanara, ca un copil."


Actrita are o fetita de 5 ani - Velentina, nascuta din relatia cu omul de afaceri Francois Henri Pinault, cu care este casatorita din 2009. Actrita americana joaca in cel mai recent film al regizorului Oliver Stone, "Brutele/ Savages", alaturi de John Travolta, Benicio Del Toro si Taylor Kitsch. Filmul poate fi vazut de luna trecuta si in cinematografele din Romania.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies