marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock acuză un „burnout acut“, chiar în timpul lucrului la două filme cu Brad Pitt

Actrița de 57 de ani și-a prevenit fanii că vrea să se retragă din industria cinematografică.

Sandra Bullock acuză un burnout acut , chiar în timpul lucrului la două filme cu Brad Pitt
Starul din „The Proposal“, „Gravity“ și „Miss Congeniality“ se simte epuizată după reluarea proiectelor după pandemie, „The Unforgivable“ (2021), „The Lost City“ (2022) și „Bullet Train“ (2022), la primele două fiind implicată în procesul de producție, iar al treilea fiind o coproducție SUA-Japonia filmată la Tokyo. Însă atât în „The Lost City“, cât și „Bullet Train“ îl are ca partener pe Brad Pitt.

 

Încă din timpul filmărilor pentru „Bullet Train“, Sandra Bullock a făcut o aluzie la posibila ei retragere din lumea filmului, spunând că ar trebui să stea mai mult cu copiii săi. „Acolo voi fi pentru o vreme“, spunea ea prin luna martie.

 
Și iată că, la trei luni de la acel moment, actrița pune pe tapet adevărata problemă: „Nu vreau să fiu datoare nimănui cu programul, în afară de mine. Sunt atât de burnout. Sunt atât de obosită și nu sunt atât de capabilă să iau decizii sănătoase, inteligente, și știu asta. Munca a fost întotdeauna constantă pentru mine și, din punctul ăsta de vedere, am fost o norocoasă. Dar, în acelaşi timp, mi-am dat seama că poate deveni un handicap. A fost ca și cum ai deschide un frigider tot timpul și ai căuta ceva care nu a fost niciodată în frigider.“
 
Lucrul pentru „Bullet Train“ s-a finalizat, iar trailerul a fost lansat chiar în luna martie. Este vorba despre un thriller despre asasinul Ladybug (Brad Pitt) care, înainte de-a se retrage din viața promiscuă, primește de la Maria Beetle misiunea de-a colecta o servietă dintr-un tren de mare viteză, în care se află alți patru asaini profesioniști. După o serie de întâmplări, Kimura, Prințul, Tangerine și Lemon vor descoperi că au misiuni conexe.
 

Sandra Bullock a acceptat rolul Mariei Beetle în ideea că va reveni în lumea filmelor de acțiune, dar se pare că lucrul la două proiecte în paralel și epuizantul rol din „Unforgivable“ i-a provocat acest „burnout acut“, care o silește să părăsească, pentru o vreme, marele ecran. Cu atât mai mult cu cât, după o lungă carieră, nu mai are nevoie de nicio validare. „Mi-am spus: «Încetează să cauți răspunsul aici, pentru că nu există aici. Îl ai deja; reperează-l, află-l și fii bine şi fără ca munca să te valideze»“.


 

FOTO: Profimedia


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies