marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock si-a impresionat fanii la premiera filmului Extremly Loud and Incredibly Close. Te va face sa plangi intr-un rol de 24 de minute

Sandra Bullock revine pe marile ecrane intr-o drama emotionanta, Extremly Loud and Incredibly Close, film care a starnit valva la Hollywood si are toate sansele sa fie nominalizat la Oscar.

Sandra Bullock si-a impresionat fanii la premiera filmului Extremly Loud and Incredibly Close. Te va face sa plangi intr-un rol de 24 de minute

Actori Relationati

La premiera filmului din New York, actrita a atras toate privirile cu tinuta ei eleganta si a demonstrat ca si la 47 de ani are o silueta de invidiat. Alaturi de ea au fost prezenti si colegii ei de platou, Tom Hanks si Thomas Horn.

Saptamana trecuta, Sandra Bullock a fost invitata la show-ul Today, difuzat pe postul NBC, unde a explicat de ce a ales sa joace Extremly Loud and Incredibly Close, intr-un rol in care apare doar 24 de minute.

“Filmul m-a impresionat prin povestea emotionanta a acestui copil si cum este vazuta lumea prin ochii lui, dupa ce viata acestuia este afectata de evenimentele tragice de la 11 septemrie 2001.  Si cred ca tocmai viziunea asta va avea un impact mult mai mare asupra publicului decat daca ar fi fost spusa povestea din perspectiva unui adult.” a declarat Bullock.


In interviu, actrita a mai explicat si de ce a acceptat un rol mai mic decat unul principal: “Am trecut de acel stadiu, in care doream sa am rol principal. Sigur ca imi doresc sa mai am parte de acele momente, dar nu stiu cand o sa mai am sansa sa lucrez cu oameni atat de speciali si sa fac parte dintr-o distributie ca aceasta.  Era o sansa pe care nu o puteam refuza”.

 


Extremly Loud and Incredibly Close regizat de Stephen Daldry - nominalizat la 3 premii Oscar pentru The Hours, The Reader si Billy Elliot - este bazat pe romanul omonim scris de Jonathan Safran Foer si aduce in prim plan povestea lui Oskar (Thomas Horn), un baiat de 9 ani al carui tata, Thomas (Tom Hanks) moare in atacurile teroriste din 11 septembrie, de la World Trade Center.


Viata sa va fi data si mai rau peste cap cand acesta descopera o cheie misterioasa lasata de tatal sau. Acesta va umbla dezorientat si indurerat prin tot New York-ul pentru a gasi cutia la care se potriveste cheia. Cautarea sa il va face sa descopere inca de la o varsta frageda adevarata lume in care traieste. Drama regizata de Stephen Daldry are o distributie de vis. Pe langa Tom Hanks si pustiul senzatie, Thomas Horn, mai joaca Sandra Bullock, Viola Davis, Max von Sydow, John Goodman, James Gandolfini.

 

Sandra Bullock are o cariera impresionanta, cu peste 40 de titluri in palmares, este detinatoarea unui premiu Oscar si Glob de Aur pentru rol principal in drama A Blind Side si se afla in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood.Cunoscuta mai mult pentru roluri de comedie, Bullock a impresionat atat publicul cat si criticii cu interpretarile sale din dramele A Time to Kill (1996), 28 Days (2000) si A Blind Side (2009)


Sandra Bullock s-a nascut pe  6 iulie 1964 in Arlington, Virginia, SUA. Pasiune ei pentru muzica, insuflata de mama sa, care era solista de opera, i-a adus si primul ei rol mai important, in The Thinh Called Love  (1993). Revista People a inclus-o in topul celor mai frumoase  50 de persoane in 1996. In topul revistei Empire ocupa locul 58, fiind considerata una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile. A fost votata cea mai buna actrita de catre cititorii revistei US Magazine.


Sandra Bullock este cunoscuta pentru donatiile generoase. A donat un milion de dolari la fundatia americana Crucea Rosie dupa atacul terorist de la 11 septembrie, apoi inca un milion de dolari dupa tsunami-ul care a lovit Asia in 2004. Generozitatea nu se opreste aici. Actrita a mai donat un milion de dolari dupa cutremurul din Haiti din 2010 insa de data aceasta doctorilor plecati cu programul Doctori fara frontiere. Si-a donat rochiile la o licitatie organizata pentru sustinerea persoanelor cu cancer la san.
 

Din 1994 si pana in 2011, salariul ei a crescut considerabil. Daca pentru Speed (1994) lua 500.000 de dolari, pentru A Blinde Side a primit 20 de milioane de dolari, care include si procentul din incasari.

 

Extremly Loud and Incredibly Close va avea premiera in Romania pe 23 martie 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies