marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sange si razboi in primul trailer pentru Macbeth: Michael Fassbender si Marion Cotillard impresioneaza intr-un film cu potential la Oscar in 2016

S-a lansat mult asteptatul trailer pentru productia "Macbeth", recent lansata la Festivalul de Film de la Cannes. Michael Fassbender si Marion Cotillard aduc unul dintre filmele cu potential la Oscar in sezonul viitor.

Sange si razboi in primul trailer pentru Macbeth: Michael Fassbender si Marion Cotillard impresioneaza intr-un film cu potential la Oscar in 2016

"Macbeth", o poveste de despre putere, razboi, dragoste, tradare si ambitie, dupa una dintre cele mai celebre piese de teatru scrise de William Shakespeare, impresioneaza in primul trailer lansat oficial.


Filmul regizat de Justin Kurtzel il aduce pe Michael Fassbender in rolul lui Macbeth, iar Marion Cotillard o joaca pe sotia lui, Lady Macbeth. In primul trailer, cinefilii se pot delecta cu scene artistice de batalie, dar si dialoguri interesante intre cei doi eroi ai povestii.
 

Macbeth, in versiunea regizorului australiana Justin Kurzel, i-a cucerit pe cinefili. Cu scene de lupta desprinse parca din blockbustere hollywoodiene, peisaje demne de Lord of The Rings, interpretari de Oscar si regizat impecabil, Macbeth promite sa fie unul dintre cele mai bune filme ale anului, dupa cum a fost primit la Cannes.


Macbeth este unul dintre cei mai cunoscuti eroi din opera lui Shakespeare. Tragic, macinat de durere si paranoie, Macbeth este in acelasi timp fascinant, cat si inspaimantator. Iar actorul Michael Fassbender reuseste sa ofere ambele dimensiuni personajului sau, conform primelor pareri de la Cannes.


Cei de la The Telegraph au scris in recenzia lor "Michael Fassbender s-a nascut pentru acest rol" si au fost atat de impresionati de film incat i-au oferit cinci stele.  De la dependentul de sex din "Shame" si pana la stapanul de sclavi din "12 Years A Slave", Michael Fassbender s-a impus ca unul dintre cei mai talentati actori  ai acestei epoci. Mai mult, acum, dupa vizionarea de la Cannes a filmului Macbeth, Fassbender este considerat drept unul dintre cei mai buni actori care au jucat un personaj din operele literare ale lui Shakespeare.

 


Filmul este produs de aceeasi echipa care au adus filme aclamate ca "The King's Speech" sau "Shame". Inca nu are data stabilita de lansare in Romania, iar in Marea Britanie va intra in cinematografe in toamna, incepand cu 2 octombrie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies