marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, s-a casatorit cu jurnalistul francez Romain Duriac

Scarlett Johansson s-a casatorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, in cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc in septembrie, imediat dupa ce actrita americana a nascut-o pe Rose Dorothy, primul copil al cuplului.

Scarlett Johansson, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, s-a casatorit cu jurnalistul francez Romain Duriac

 

 

O sursa apropiata cuplului a confirmat pentru The New York Post ca Scarlett Johansson si Romain Dauriac s-au casatorit intr-o ceremonie intima, pentru ca ambii si-au dorit ca acest moment sa fie unul privat, informeaza dailymail.co.uk. Nunta ar fi avut loc intr-o locatie naturala din statul Colorado, SUA, imediat dupa nasterea fetitei cuplului, Rose.

 

 

Scarlett Johansson, in varsta de 30 de ani, este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac - proprietarul unei agentii de publicitate, in varsta de 32 de ani -, din septembrie 2013. Relatia acestora a inceput in anul 2012.

 

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 pana in 2011. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

 

Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies