marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson a inceput filmarile la Lucy, noul film al regizorului Luc Besson: actrita a provocat isterie in Taiwan

Scarlett Johansson a inceput filmarile pentru thriller-ul Lucy, actrita aflandu-se in aceasta perioada la Taipei. Actrita a provocat isterie, dupa ce fotografii s-au inghesuit sa o pozeze si sa surprinda momente de la filmari, scriu cei de la Hollywood Reporter.
Scarlett Johansson a inceput filmarile la Lucy, noul film al regizorului Luc Besson: actrita a provocat isterie in Taiwan
 
Presa locala a publicat fotografii cu Scarlett Johansson, Luc Besson si restul echipe de productie, toti fiind surprinsi la Hotelul Regent din Taipei. Potrivit acestora, actrita era imbracata intr-o jacheta cu imprimeu animal print si purta o rochie scurta, in timp ce filma cateva scene in care se lupta cu un barbat costumat in cowboy.
 
 
Regizorul nu s-a declarat prea incantat de atentia care le este acordata in Taiwan, acesta fiind foarte nervos din cauza camerelor TV si a reporterilor care se invart in jurul platourilor de filmare.
 
 
 
 
 
 
Lucy este cel mai important film care se filmeaza in Taiwan, dupa productia eroului local Ang Lee, Life of Pi. Oficialii Taipei Financial Center au anuntat ca echipa lui Besson va filma si in Taipei 101, al cincilea cel mai inalt zgaraie-nori din lume.
 
 
 
Filmul prezinta povestea unei femei care se vede nevoita sa devina "caraus" (persoana care transporta droguri, n.r.). Totul se schimba atunci cand drogurile patrund in organismul protagonistei, transformand-o intr-o veritabila "masina de batut". Femeia, sub influenta acelor droguri, devine capabila sa absoarba informatii si cunostinte instantaneu, sa deplaseze obiecte prin puterea mintii si nu resimte durerea fizica.
 
 
 
 
Sursa foto: Splash

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies