marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson: cum poate scrie istorie la editia din 2014 a Premiilor Oscar

Cunoscuta pentru rolurile din comedii si filme romantice, Scarlett Johansson a impresionat cu interpretarea din filmul Her. Cei de la Huffington Post scriu ca actrita are sanse reale sa scrie istorie la Oscaruri, daca va fi nominalizata pentru prestatia din Her, unde nu apare deloc pe ecran.

Scarlett Johansson: cum poate scrie istorie la editia din 2014 a Premiilor Oscar

 

Lansat la Festivalul de Film de la New York, Her aduce in prim plan o poveste de dragoste neobisnuita, intre un barbat singuratic, care incepe sa aiba sentimente pentru un program digital care ar trebui sa il ajute sa isi organizeze ziua, program a carui voce ii apartine lui Scarlett Johansson.

 

Cu o interpretare de exceptie a frumoasei actrite, cei de la Warner Bros. pot lua in calcul in mod serios varianta de a intra in cursa pentru Oscar, Scarlett Johansson devenind una dintre favorite pentru statueta la categoria pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, desi spectatorii nu o vad deloc in film, ea fiind prezenta doar cu vocea pe care o imprumuta personajului ei, un program pe calculator.

 

Cu toate ca prezinta o poveste neobisnuita, filmul a primit numeroase recenzii favorabile din partea criticilor, cele mai multe facand referire la performanta remarcabila a lui Scarlett Johansson. "Johansson este cea care are misiunea dificila. Ea creeaza un personaj complex, corpolent, insa fara sa aiba un corp propriu-zis. Fara a atrage atentia asupra frumusetii sale, controlul vocii sale este la fel de seductiv", a scris Scott Foundas, in Variety.

 

 

"Munca din film al lui Johansson este minunata, iar cel mai bun lucru despre maniera in care joaca este ca nu exista nimic calculat sau sexy in felul in care se aproprie de personajul principal. Pusa in fata provocarii de a face abstractie de sex-appeal-ul sau, Johansson scoate in evidenta o personalitate calda, vibranta. Este incredibil de atragatoare", au scris si cei dela HitFix.

 

Pentru a spori sansele de a intra in cursa pentru Oscar, producatorii de la Warner Bros. pregatesc o campanie de promovare a lui Scarlett Johansson, dornici sa faca tot posibilul pentru a o apropria pe actrita de o nominalizare.Joaquin Pheonix joaca rolul principal, iar din distributie mai fac parte actrite ca Scarlett Johansson, Olivia Wilde, Rooney Mara si Amy Adams. Rooney Mara va juca rolul fostei sotii, in timp ce Amy Adams va fi confidenta lui, iar Olivia Wilde va fi o femeie frumoasa pe care o intalneste la un blind date.

 

 

Theodoare (Joaquin Pheonix) un scriitor singuratic, dezvolta o relatie stranie cu un sistem de operare (voce Scarlett Johansson) creat pentru a-i indeplini nevoile zilnice. Acesta ajunge sa se indragosteasca in final de program.  Her este regizat de Spike Jonze si are o distributie formata din nume ca Joaquin Pheonix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Olivia Wilde si Rooney Mara. Filmul se va lansa in cinematografele din SUA pe 20 noiembrie 2013.

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies