marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, actrita de care te indragostesti fara s-o vezi: cea mai sexy femeie in viata dezvaluie de ce nu se grabeste sa se marite din nou

Scarlett Johnasson a fost in centrul atentiei in acest an cu doua povesti de iubire deosebite: in Don Jon este iubita unui dependent de filme porno, iar in Her este vocea unui program pe caculator, de care se indragosteste eroul filmului, interpretat de Joaquin Pheonix. Culmea e, ca tot in 2013, actrita si-a gasit si jumatatea si s-a logodit cu francezul Romain Dauriac. Scarlett a stat de vorba cu cei de la People si le-a povestit de ce nu se grabeste sa se marite.

Scarlett Johansson, actrita de care te indragostesti fara s-o vezi: cea mai sexy femeie in viata dezvaluie de ce nu se grabeste sa se marite din nou

Her, in regia lui Spike Jonze, este nominalizat la Oscar in acest an pentru cel mai bun film si a mai obtinut inca alte 4 nominalizari. Povestea de dragoste imaginata de Spike Jonze este de-a dreptul originala: un barbat singuratic, divortat se indragosteste de un program pe calcultator inteligent, care vorbeste si isi poate exprima trairile. Vocea ii apartine lui Scarlett Johnasson, care a primit mai multe premii pentru acest rol, desi nu apare nici o secunda pe ecran. Critcii au spus chiar ca ar putea fi nominalizata la Globul de Aur/Oscar, insa nu fost considerata eligbila din moment ce nu apare pe ecran.


Anul trecut, Scarlett Johansson, in varsta de 29 de ani, a anuntat ca s-a logodit, cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Actrita a mai fost casatorita intre 2008 si 2011 cu actorul Ryan Reynolds. Intr-un interviu acordat revistei People, vedeta a povestit ca este in al noualea cer de fericita, dar nu se grabeste sa se marite a doua oara.

 


"Sunt foarte fericita, el este cel mai bun prieten al meu, ma pot baza pe el in orice situatie. Insa, nu vreau sa ma grabesc. Sa fii logodita este una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei si chiar vreau sa savurez acest moment." a declarat Johansson. Romain Dauriac, in varsta de 31 de ani, este un jurnalist care detine o agentie de publicitate, iar inainte a fost redactor la revista Clark.

 

 

In 2013, revista Esquire a numit-o pe Scarlett Johannson cea mai sexy femeie in viata si este singura actrita care detine acest titlu de doua ori.

 

Intre timp, romanii se pot bucura de vocea ei in Her, incepand cu 7 februarie, data lansarii filmului in cinematografe.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies