marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson: de ce a pierdut actrita cel mai dorit rol al anului la Hollywood

Rolul lui Fantine din Les Miserables a fost unul dintre cele mai ravnite de la Hollywood in acest an: zeci de actrite de top au dat auditie pentru a juca in filmul lui Tom Hooper. Anne Hathaway, desi initial nu a fost dorita de producatori, a primit partitura care cu siguranta ii va aduce primul Oscar din cariera. Frumoasa Scarlett Johansson si-a dorit si ea rolul insa a fost refuzata.

Scarlett Johansson: de ce a pierdut actrita cel mai dorit rol al anului la Hollywood


Scarlett Johansson
pe care cinefilii din Romania o vor putea vedea la cinema in luna martie in rolul lui Janet Leigh in drama biografica Hitchcock a dezvaluit intr-un interviu pentru Broadway.com ca a dat probe pentru rolul tinerei muncitoare sarace care ajunge prostituata ca sa-si intretina fiica - Fantine din romanul lui Victor Hugo - Les Miserables.


"Am cantat din toata inima" a explicat actrita in varsta de 28 de ani. Auditia nu a iesit insa bine pentru ca vedeta suferea de laringita. "Am dat probe in timp ce aveam laringita. Am facut totul ca sa nu ajung asa",  a marturisit actrita care a fost in cursa pentru doua roluri in Les Miserables,  cel al lui Fantine care a mers la Anne Hathaway si cel al lui Eponine care a mers la Samantha Barks.
 

Producatorii au dezvaluit ca actrite de top de la Hollywood s-au luptat pentru acest rol: Amy Adams, Jessica Biel, Marion Cotillard, Kate Winslet si Rebecca Hall au fost cateva dintre numele grele care au fost luate in considerare pentru rolul lui Fantine.

 


 

"Nu am fost dorita pentru acest rol pentru ca nu aveam varsta pe care si-o doreau ei. Nu eram suficient de matura s-o joc pe Fantine, eram mai credibila in rolul lui Cosette (fiica lui Fantine, rol ce a ajuns la Amanda Seyfried), insa am facut ceea ce fac mereu cand imi doresc un rol. Devin hotarata. Mi-am sunat agentul si i-am spus sa-mi faca rost de o intalnire cu producatorii" a dezvaluit Anne Hathaway despre modul in care a reusit sa puna mana pe rolul pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.


"Am vazut filmul si uitandu-ma in urma nu cred ca as fi putut sa interpretez mai bine decat Anne Hathaway. Anne a fost perfecta si destinata sa joace acest rol" a mai declarat actrita care a primit aplauze furtunoase in aceasta iarna pe Broadway. Dupa ce a jucat in cel mai mare succes financiar din 2012 - The Avengers actrita s-a intors la teatru.

 


Scarlett Johansson, imagini din Pisica pe acoperisul fierbinte

Scarlett Johansson a revenit pe Broadway intr-o noua adaptare clasicei piese a lui Tennessee Williams, Pisica pe acoperisul fierbinte. Criticii au primit cu raceala noua montare, considerata "prea zgomotoasa", dar au apreciat, totusi, interpretarea tinerei actrite.


Scarlett Johansson a jucat rolul lui Maggie, in celebra piesa. Cu parul rosu ca focul si un decolteu generos, actrita a atras privirile tuturor spectatorilor. Desi performanta sa nu a egalat-o pe cea a lui Elizabeth Taylor, care a avut cea mai buna interpretare a rolului in urma cu multi ani, criticii au apreciat-o pe Johansson.

 

Actrita a debutat pe Broadway in urma cu trei ani, in piesa lui Arthur Miller A view from the Bridge. Pentru rolul sau din Pisica pe acoperisul fierbinte, Scarlett Johansson castiga 40.000 de dolari pe saptamana, de 20 de ori mai mult decat salariul mediu al unui actor obisnuit. Hitchcock, primul film pe care actrita il aduce in Europa in 2013 a esuat sa-i impresioneze pe critici si a trecut neobservat in sezonul premiilor din industria de film americana desi producatorii si fanii se asteptau sa stranga nominalizari numeroase la Globurile de Aur si Oscar. 
 

Tot in cursul acestui an Scarlett Johansson va aduce pe marile ecrane debutul regizorul al actorului  Joseph Gordon-Levitt, Don Jon's Addiction, despre un Don Juan modern si dependent de filme porno.  Actrita  mai are pe lista de premiere si un film science fiction  - Under the Skin in regia lui Jonathan Glazer, unde joaca rolul unei extraterestre.


Galerie foto


Modifică setările cookies