marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway: Mizerabilii mi-a schimbat viata. Am ajuns precum o persoana bolnava

S-a infometat timp de 13 zile, s-a ras in cap si a dat totul pentru o interpretare memorabila in musicalul lui Tom Hooper, Mizerabilii care va putea fi vazut din luna ianuarie si in cinematografele din Romania.

Anne Hathaway: Mizerabilii mi-a schimbat viata. Am ajuns precum o persoana bolnava

 

In varsta de 30 de ani, Anne Hathaway s-a plans ca in trecut nu avea deloc sex appeal. Rolul lui Fantine din Mizerabilii a marcat-o pe actrita american care in ultimele zile a povestit in revistele din intreaga lume cum acest rol i-a schimbat viata. Auditiile lui Anne Hathaway pentru Mizerabilii au fost foarte emotionale pentru ca mama ei a intrepretat-o in spectacole pe Fantine - o muncitoare saraca ce ajunge prostituata pentru a-si intretine fiica.


"Nu am fost dorita pentru acest rol pentru ca nu aveam varsta pe care si-o doreau ei. Nu eram sufiecient de matura s-o joc pe Fantine, eram mai credibila ca Cosette (fiica lui Fantine, rol ce a ajuns la Amanda Seyfried), insa am facut ceea ce fac mereu cand imi doresc un rol. Devin hotarata. Mi-am sunat agentul si i-am spus sa-mi faca rost de o intalnire cu producatorii" a dezvaluit Anne in presa americana.


"Am avut la dispozitie doar trei saptamani pentru a filma ultimele scene din film si trebuia sa par extrem de slaba. Pentru a reusi, a trebuit pur si simplu sa nu mai mananc timp de 13 zile", a marturisit vedeta pentru The Hollywood Reporter. De altfel, inainte de a incepe filmarile la Les Miserables, Anne Hathaway a tinut un regim de-a dreptul draconic, alimentatia ei fiind compusa doar din doua mere si un amestec de proteine pe zi. "Nu regret insa nimic, pentru ca mi-am dorit foarte mult acest rol", a adaugat actrita.
 


Anne Hathaway a recunoscut insa ca s-a obisnuit cu greu cu radicala transformare dupa ce s-a ras in cap. "Mi-am dat insa seama ca nu mai pot da inapoi. Noua tunsoare a avut ca efect modificarea identitatii mele. Am ajuns apoi precum o persoana bolnava, deprimata, plangeam. Eram de neconsolat”, a dezvaluit actrita in The Mirror.


Actrita care spera sa primeasca o nominalizare la Oscar pe 10 ianuarie a marturisit ca a fost deranjata pe faptul ca nu era considerata atragatoare: "O buna parte din cariera mea eram doua eu si agentul meu impotriva lumii. Eram vazut ca o fata cuminte, ciudatica... dulce, accesibila si deloc interesanta. Nu aveam sex-appeal sau tarie de caracter", a recunoscut aceasta in revista Harper's Bazaar.

 

Mizerabilii urmeaza sa fie lansat in Romania incepand cu 25 ianuarie 2013.

 

 

Sursa foto: Harper's Bazaar


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies