marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson dezvaluie cum i-a modificat sarcina silueta fizica. "Nu am un corp perfect"

Scarlett Johansson a nascut in urma cu cateva luni, insa actrita nu sta departe de lumea agitata a Hollywoodului, Recent, acrtria a oferit un interviu 

Scarlett Johansson dezvaluie cum i-a modificat sarcina silueta fizica. Nu am un corp perfect

Vedeta in varsta de 29 de ani a ales sa fie extrem de discreta cu viata ei personala, mai ales in ultimele luni ale sarcinii. "Am un corp normal. Nu pot spune ca este absolut perfect" a declarat actrita pentru Yahoo.

 

 

"E foarte stresant sa nu poti petrece timp alaturi de familie din cauza faptului ca alergi mereu dupa succes. Vreau sa existe o lume in care sa gasesc un echilibru intre viata de familie si profesie. Imi doresc din suflet sa pot face macar un film pe an, sa lucrez pe cont propriu, sa dezvolt lucruri, sa fac teatru si, in acelasi timp, sa ma ocup de familie. Vreau sa am totul, in mod egoist", spunea Scarlett.

 

 

 

 

Intrebata cum se simte o femeie atat de sexy, actrita a raspuns fara sa stea pe ganduri: "Nu am o latura sexy pe care sa o folosesc din cand in cand, deci nu stiu cum sa fiu seducatoare". In ceea ce priveste rolul de mama, Scarlett experimenteaza aceasta noua ipostaza din septembrie 2014 cand a adus-o pe lume pe fiica ei, Rose Dorothy.

 

"Este o experienta minunata si in acelasi timp epuizanta". Actrita a spus ca se ocupa singura de fetita ei si ca asta o ajuta si cu recapatarea siluetei: "Este cel mai bun mod de a reintra rapid in forma".

 

 

Chiar daca s-a casatorit de curand cu Romain Dauriac, inca este de parere ca oamenii nu sunt fiinte monogame. "Cred ca a fi intr-o relatie serioasa implica multa munca si convingere. Este foarte simplu sa iesi dintr-o relatie atunci cand devine inconfortabila. Este provocator sa repari lucrurile, dar cand iti iese realizezi cat esti de bogat sufleteste".

 

In acest an, actrita a avut curajul sa apara complet goala intr-un film pe care criticii si fanii l-au adorat, "Under The Skin", considerat si votat in clasamentele celor mai bune filme din 2014. Cei mai pasionati l-au numit chiar filmul anului.

 

In Under The Skin, Scarlett Johansson o interpreteaza pe Isserley/Laura, o soferita cu un decolteu generos si incredibil de frumoasa care culege autostopisti (barbati bine facuti) de pe autostrazile din Scotia si le asculta povestile pentru a afla daca cineva le va simti lipsa in cazul in care dispar.


Ea este membra a unei specii extraterestre, un tip de mamifere cu aspect de vulpe/lup pentru care carnea de vodsel este la mare pret. Isserley a suferit operatii numeroase, cu sechele extrem de dureroase, care au transformat-o dintr-o faptura patrupeda in om. Extratraterestrii care se numesc pe ei insisi oameni au in Scotia o ferma pentru vodseli, denumire pe care ei o dau oamenilor. Aici ei sunt adusi de Isserley sedati, pusi la ingrasat apoi transati, ambalati si transportati in lumile subterane ale extretarestrilor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies