marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, pe coperta Vanity Fair. Vezi pictorialul indraznet pe care l-a realizat actrita insarcinata in cinci luni

Intr-un interviu acordat pentru revista Vanity Fair, Scarlett Johansson a dezvaluit o parte dintre secretele relatiei pe care o are cu jurnalistul Romain Duriac, dar si despre planurile profesionale.

Scarlett Johansson, pe coperta Vanity Fair. Vezi pictorialul indraznet pe care l-a realizat actrita insarcinata in cinci luni

In plin turneu de promovare al filmului Captain America: The Winter Soldier, actrita de 29 de ani apare pe coperta editiei din mai a Vanity Fair, pictorialul realizat fiind unul de senzatie.


Insarcinata in cinci luni, Scarlett nu si-a pierdut din feminitatea si senzualitate cu care ne-a obisnuit, reusind sa arate poate chiar mai bine decat inainte.


"Este mai usor sa ai o relatie cu cineva care nu este faimos, dar este mai mult de atat. Facem lucruri diferite. El este implicat in lumea artei, ceea ce este dragut deoarece ne putem bucura de mai multe lucruri diferite", a declarat Scarlett Johansson pentru Vanity Fair.



Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga. De curand, cei de la Marvel au anuntat ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans. Filmul ajunge in Romania pe 4 aprilie 2014 si este adus in Romania de Forum Film.


Desi este insarcinata, Scarlett Johansson este intr-o perioada prolifica a carierei, ea urmand sa apara intr-o serie de productii celebre in urmatorii doi ani, Under The Skin, Lucy, Avengers: Age of Ultron si Black Widow.


In Lucy, Scarlett Johansson este angajata sa transporte o cantitate de droguri, insa dupa ce o cantitatea ingerata ii patrunde in organism, aceatsa capata puteri supranaturale si este o adevarata masinarie de ucis. Nu numai ca drogurile o transforma pe  intr-o luptatoare desavarsita, dar ii dau si abilitati speciale: poate vedea viitorul, are puternic telekinetice si nu simte durerea.  Regizat de celebrul Luc Besson, filmul ii mai are in distributie pe Morgan Freeman si Analeigh Tipton.



Si in Under The Skin, actrita are un rol diferit fata de cel care a consacrat-o, Black Widow. Johanson o interpreteaza pe Isserley/Laura, o soferita cu un decolteu generos si incredibil de frumoasa care culege autostopisti (barbati bine facuti) de pe autostrazile din Scotia si le asculta povestile pentru a afla daca cineva le va simti lipsa in cazul in care dispar.


Ea este membra a unei specii extraterestre, un tip de mamifere cu aspect de vulpe/lup pentru care carnea de vodsel este la mare pret. Isserley a suferit operatii numeroase, cu sechele extrem de dureroase, care au transformat-o dintr-o faptura patrupeda in om. Extratraterestrii care se numesc pe ei insisi oameni au in Scotia o ferma pentru vodseli, denumire pe care ei o dau oamenilor. Aici ei sunt adusi de Isserley sedati, pusi la ingrasat apoi transati, ambalati si transportati in lumile subterane ale extretarestrilor.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies