marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson revine pe Broadway, într-un rol facut celebru de Elizabeth Taylor. In ce piesa va juca frumoasa actrita

Scarlett Johansson va reveni pe Broadway, unde va interpreta personajul Maggie din spectacolul "Pisica pe acoperisul fierbinte/Cat on a Hot Tin Roof", un rol facut celebru pe marele ecran de actrita Elizabeth Taylor.

Scarlett Johansson revine pe Broadway, icirc;ntr-un rol facut celebru de Elizabeth Taylor. In ce piesa va juca frumoasa actrita

 

Scarlett Johansson a castigat deja un premiu Tony, in 2010, pentru rolul din piesa "Vedere de pe pod/A View From A Bridge", de Arthur Miller, cu care si-a facut debutul pe Broadway.

 

in piesa Cat on a Hot Tin Roof, regizata de Rob Ashford, ce va avea premiera in ianuarie 2013, actrita americana va juca alaturi de Benjamin Walker, Debra Monk si Ciaran Hinds, informeaza bbc.co.uk.

 

Aceasta piesa dramatica scrisa de Tennessee Williams prezinta povestea intrunirii tensionate a membrilor unei familii din Mississippi.

 

Scarlett Johanson va juca rolul sotiei unui fost jucator talentat de fotbal american (Benjamin Walker), ale carui dorinte neimplinite l-au facut sa devina alcoolic si au dus la instrainarea cuplului.

 

 

Piesa originala, care a fost recompensata cu premiul Pulitzer, in 1955, abordeaza teme complexe, precum lacomia, homosexualitatea, opresiunea si moartea. Productia din 2013 reprezinta cea de-a cincea punere in scena a piesei pe Broadway.

 

Scarlett Johansson a incheiat de curand filmarile pentru productia Under The Skin, de Jonathan Glazer si va juca rolul actritei Janet Leigh in pelicula Alfred Hitchcock and the Making of Psycho, un film despre realizarea horror-ului clasic Psycho de legendarul regizor, care va fi interpretat de Anthony Hopkins.

 

Scarlett Johansson s-a remarcat la varsta de 12 ani, jucand alaturi de Robert Redford in filmul The Horse Whisperer, in 1998. Dupa acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway, A View from a Bridge. 

 

S-a remarcat in filme precum Lost in Translation, pentru care a obtinut premiul BAFTA, dar si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn". in 2012, actrita americana a fost vazuta pe marile ecrane in rolul Black Widow din super-productia The Avengers.
 

sursa: mediafax


Galerie foto


Modifică setările cookies