marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson va juca in Lucy,  urmatorul film de actiune al regizorului Luc Besson

Actrita americana Scarlett Johansson va interpreta rolul feminin principal din urmatorul film aflat pe agenda de lucru a regizorului Luc Besson, un thriller de actiune intitulat "Lucy".

Scarlett Johansson va juca in Lucy, urmatorul film de actiune al regizorului Luc Besson

Cineastul francez Luc Besson a scris deja scenariul pentru acest film, pe care il va regiza si produce, informeaza hollywoodreporter.com.

Studiourile Universal au achizitionat drepturile de distributie pe plan international a acestui film, cu exceptia catorva tari: Franta, Olanda, Belgia, Luxemburg si China. "Lucy" prezinta povestea unei femei care se vede nevoita sa devina "caraus" (persoana care transporta droguri, n.r.). Totul se schimba atunci cand drogurile patrund in organismul protagonistei, transformand-o intr-o veritabila "masina de batut". Femeia, sub influenta acelor droguri, devine capabila sa absoarba informatii si cunostinte instantaneu, sa deplaseze obiecte prin puterea mintii si nu resimte durerea fizica.

 Luc Besson va produce acest film prin intermediul companiei sale EuropaCorp, al carei CEO este cunoscutul actor Christophe Lambert.

Regizor, scenarist si producator, Luc Besson este proprietarul companiei EuropaCorp, prin intermediul careia a produs peste 50 de filme intr-o cariera de peste un sfert de secol. Besson a inceput sa scrie povesti din plictiseala - se spune ca a terminat primele versiuni ale scenariilor "Al cincilea element" si "Marele albastru" pe cand era adolescent. Criticii il identifica pe Besson drept o figura centrala a miscarii Cinéma du look (stil extrem de specific si de vizual prezent in cinematografia anilor '80 - inceputul anilor '90). "Metroul", "Marele albastru" si "Nikita" sunt considerate exemple ale acestei scoli stilistice, care prefera stilul substantei si spectacolul povestii. in ultimii ani, Besson a scris si a produs nenumarate filme de actiune, precum seriile "Taxi" si "Curierul" si peliculele "Sarutul Dragonului" si "Dresat pentru a ucide", ambele cu Jet Li. Cel mai recent film al sau, "Malavita", un film despre mafie, cu Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si Tommy Lee Jones in distributie, va fi lansat in acest an.

 

Prin acest rol, Scarlett Johansson ramane in domeniul filmelor de actiune. Actrita americana, interpreta personajului Black Widow din filmele "Razbunatorii/ The Avengers" si "Iron Man 2", va incepe sa filmeze pentru "Lucy" dupa incheierea filmarilor de la "Captain America: The Winter Soldier".


Scarlett Johansson a incheiat de curand filmarile pentru lungmetrajul "Under The Skin", de Jonathan Glazer si va juca rolul actritei Janet Leigh in pelicula "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", un film despre realizarea horror-ului clasic "Psycho", de legendarul regizor, care va fi interpretat de Anthony Hopkins.


Scarlett Johansson s-a remarcat la varsta de 12 ani, jucand alaturi de Robert Redford in filmul "imblanzitorul de cai/ The Horse Whisperer", in 1998. Dupa acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat in filme precum "Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a castigat premiul BAFTA, dar si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies