marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena pe care Jessica Alba refuza sa o filmeze pentru Sin City 2

Jessica Alba a insistat ca o dublura sa filmeze in locul ei scenele de striptease pentru pelicula "Sin City 2", actrita fiind nemultumita de modul in care arata dupa ce a nascut doi copii.

Scena pe care Jessica Alba refuza sa o filmeze pentru Sin City 2

Considerata ca fiind una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, clasandu-se in fiecare an in topul actritelor cu cele mai atragatoare buze Jessica Alba nu a mai lansat nimic nou de la comedia pentru copii Spy Kids: All the Time in the World in 2011.  Actrita pregateste insa 3 filme: comedia A.C.O.D. cu Adam Scott, Machete Kills cu Danny Trejo, Amber Heard, Mel Gibson si Sofía Vergara si  Sin City: A Dame to Kill For. Toate se vor lansa in 2013.


Jessica Alba nu este foarte fericita cu corpul sau si a insistat ca realizatorii filmului "Sin City 2" sa foloseasca o dublura pentru scenele provocatoare."A fost coplesita atunci cand au inceput filmarile si, din cauza ca nu a reusit sa ajunga la forma de invidiat pe care o avea inainte sa nasca, ea le-a spus producatorilor ca vrea o dublura", a declarat o sursa pentru revista Life and Style.

"Corpul sau este incredibil, dar pentru ea acest lucru nu este suficient", a spus aceeasi sursa, precizand ca Jessica Alba a renuntat sa mai consume carbohidrati si face exercitii fizice de doua ori pe zi, dar tot nu este multumita de modul in care arata.

Jessica Alba, in varsta de 31 de ani, s-a apucat si de fumat, tocmai pentru a nu se mai gandi la mancare, a mai spus sursa citata.

Vedeta, care a aparut in "Sin City" in 2005, isi va relua rolul din aceasta pelicula in continuarea "Sin City 2", regizat de Robert Rodriguez si Frank Miller - autorul romanelor grafice pe baza carora a fost realizat filmul original. Ea joaca rolul lui Nancy Callahan, o dansatoare care ajunge sa fie implicata in lumea interlopa.  Pe langa Jessica Alba, Mickey Rourke si Michael Madsen urmeaza sa isi reia rolurile din filmul original.


In filmul original au mai jucat cativa actori de renume, precum Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Bruce Willis, Clive Owen si Elijah Wood. La realizarea regiei acestui film a participat, ca invitat special, si Quentin Tarantino, alaturi de Rodriguez si Miller.

Filmul "Sin City" a reprezentat un surprinzator succes de box office, generand incasari de 158,78 de milioane de dolari pe plan mondial, desi a dispus de un buget de productie de doar 40 de milioane de dolari.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies