marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena sumbra din The Avengers care da peste cap complet povestea celui mai profitabil film din 2012: de ce nu a fost inclusa in film

Zgarie-nori distrusi, masini rasturnate, totul pe un fundal muzical solemn si sumbru: asa trebuia sa arate scena de deschidere al celui mai profitabil film din 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, care va fi inclusa pe DVD.

Scena sumbra din The Avengers care da peste cap complet povestea celui mai profitabil film din 2012: de ce nu a fost inclusa in film

 

GALERIE FOTO: 12 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!

 


Cu 3 saptamani inainte de lansarea filmului pe DVD, producatorii au lansat pe internet o scena pe care regizorul Joss Whedon nu a inclus-o in film. Aceasta a fost prima versiune pentru secventa de deschidere a filmului The Avengers.

 

Mult mai sumbra si mai intunecata, scena contine imagini catastrofice, un New York distrus, zeci de victime, iar tras la raspundere este Nick Furry (Samuel L. Jackson). In timp ce agentul Maria Hill (Cobbie Smulders) este interogat despre evenimentele catrastrofice, aceasta mentioneaza numele lui Nick Furry, pe care-l numeste "nesabuit" pentru ca a chemat echipa de super eroi, The Avengers, care a lasat in urma un oras distrus. Fanii au ocazia sa vada si o scurta imagine cu un Hulk furios si de temut.

 

Unul dintre punctele forte ale filmului a fost considerat umorul, asa ca scena stearsa ar fi fost mult prea sumbra pentru intreg tonul filmului. Dupa cum arata imaginile, una dintre variantele povestii era mult mai intunecata decat ceea finala, pe care au vazut-o fanii in film si probabil ca daca regizorul pastra secventa, The Avengers ar fi aratat cu totul altfel.

 

In acest moment, The Avengers este filmul cu cele mai mari incasari din 2012, 1.4 miliarde de dolari si al treilea cel mai profitabil film din istorie, dupa Avatar si Titanic.

 

 


Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First Avenger, The Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari eroi din istorie. Marvel ii aduce inca o data pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toti in aceeasi productie.

 

Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza echipa de soc, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson (Clark Gregg) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, Loki (Tom Hiddleston), care fura Tesseractul - un cub cosmic, cu puteri nelimitate cu care vrea sa stapaneasca universul. Insa, ca in orice familie, si intre super eroi apar mici conflicte de personalitate. Vor reusi ei sa renunte la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?


 

The Avengers se va lansa pe 25 septembrie pe DVD si Blu-Ray.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies