marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scene interzise minorilor care au socat Hollywood-ul: ce filme celebre au avut cele mai tulburatoare menage a trois-uri din istorie

In acest weekend, atmosfera din cinematografele americane se incinge o data cu lansarea unuia dintre cele mai controversate dar si apreciate filme din acest an, Shame.

Scene interzise minorilor care au socat Hollywood-ul: ce filme celebre au avut cele mai tulburatoare menage a trois-uri din istorie

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Shame, pelicula regizata de Steve McQueen si cu Michael Fassbender in rolul principal, i-a uluit pe critici, insa filmul a starnit numeroase controverse din cauza scenelor explicite de sex, fiind interzis celor sub 17 ani.

Filmul urmareste povestea lui Brandon, un barbat din New York dependent de sex si prins in capcana propriilor vicii. Interpretarea lui Fassbender, considerat actorul momentului la Hollywood a fost intens apreciata de critici, laudand forta sa actoriceasca, dar si viziunea deosebita a regizorului britanic, Steve McQueen.

Shame este plin de scene de sex in grup, nuditate si aluzii la incest, ceea ce i-a atras si vizionarea restransa in cinematografe. Insa, pelicula este catalogata de critici ca fiind extrem de profunda si urmareste degradarea invidivului prins intr-o lume degradanta si care are mari probleme cu intimitatea.

Dakota Fanning a pozat in ipostaze interzise minorilor. Uite fotografile incendiare

Dupa ce a fost vizionat la Festivalul de Film de la Venetia, unde Michael Fassbender a primit premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa, Shame a devenit rapid unul din cele mai discutate filme. Mai mult, distribuitorii de la Fox Searchlight au pornit o campanie de promovare pentru ca filmul lui McQueen sa intre pe lista nominalizatilor la Oscar si se pare ca are suficiente sanse sa obtina macar o nominalizare, pentru cel mai bun actor.

Socant, dar uimitor in acelasi timp,  Shame  are pare de unele dintre cele mai socante scene de sex si deja este pus pe lista filmelor cu cele mai tulburatoare scene de nuditate din istorie.

Insa, Shame nu este primul film care isi socheaza audienta cu secvente tulburatoare.


Cei de la Daily Beast au realizat un top cu scene celebre de orgii de la Hollywood, din filme care au reusit sa obtina Oscar sau au ajuns cult pentru generatii intregi. Fie ca au fost destatate si criticate, au reusit sa intre in istorie ca fiind unele dintre cele mai indraznete filme din istorie.

De-a lungul anilor filme ca A Clockwork Orange, Eyes Wide Shut sau Perfume, au reusit sa sparga barierele si sa ii convinga pana si pe cei mai pudici de calitatea artistica a unora dintre cele mai erotice scene de sex din istorie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies