marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer interzis pentru Shame, filmul nerecomandat minorilor care i-a scandalizat pe americani si fascinat pe critici

Cu cateva zile inainte de lansarea filmului Shame in SUA, cei de la Fox Searchlight, care detin drepturile de distributie ale peliculei au facut public un nou trailer indraznet si socant, interzis celor sub 17 ani.

Trailer interzis pentru Shame, filmul nerecomandat minorilor care i-a scandalizat pe americani si fascinat pe critici

Filme relationate

13 filme celebre care au au fost la un pas sa fie interzise minorilor!


Pelicula cu rising starul anului, actorul irlandez  Michael Fassbender si regizata de Steve McQueen a reusit sa ii impresioneze pe critici, fiind numita unul din cele mai bune filme din 2011. Filmul, o drama despre dependenta de sex si cedarea in fata impulsurilor, a generat controverse si discutii aprinse. Mai mult s-au lansat si petitii online ca filmul sa nu fie luat in considerare in cursa pentru Oscaruri pentru ca este prea deranjant.


Nuditate, scene de sex in grup si aluzii la incest - Shame - cu Michael Fassbender in rolul unui dependent de sex a carui viata este complet haotica a atras si mai mult atentia presei in SUA dupa ce studiourile producatoare au anuntat ca se lupta sa-l aduca la Oscar, scrie Hollywood Reporter. Productia filmata in 25 de zile si cu un buget de 6 milioane de dolari a primit pe celebrul site metacritic.com un scor de 76%.
 

Vazut pentru prima data la Festivalul de Film de la  Venetia, unde a si fost in competitie, filmul regizorului britanic a fost intens apreciat, iar Michael Fassbender a primit premiul pentru cel mai bun actor datorita prestatiei sale extraordinare. Actorul de 34 de ani poate ajunge si pe lista nominalizatilor la Oscar in 2012 pentru rolul din acest film.


Shame, a doua colaborare dintre regizorul Steve McQueen si Michael Fassbender( dupa Hunger din 2008) este povestea unui new yorkez de succes in varsta de 30 de ani care nu-si poate controla viata sexuala. In momentul in care sora sa mai mica Sissy (Carrey Mulligan), o cantareata aspiranta, se muta subit in apartamentul sau, lumea lui Brandon guvernata de sex este prinsa intr-o spirala descendenta aparent imposibil de oprit.


Daca pana acum, trailerele lansate au fost mai cuminti in comparatie cu subiectul abordat, cu doar 2 zile inainte de premiera din SUA, producatorii au lansat un trailer scurt in care sunt dezvaluite mai multe despre  personajul lui Fassbender si sunt strecurate cateva imagini din scenele de sex fierbinti care i-au facut pe americani sa roseasca.


Din pacate, nu foarte multa lume se va putea bucura de vizionare la cinema, pentru ca Shame este interzis celor sub 17 ani, asa ca nu s-au inghesuit foarte multi sa il aduca in sali. Totusi, cei de la Fox Searchlight spera sa reuseasca sa aduca filmul lui McQueen pe lista filmelor nominalizate la Oscar.


Citeste aici de ce pelicula Shame i-a cutremurat pe distribuitori!

Rolul lui Michael Fassbender din Shame a fost extrem de solicitant si cu siguranta, cel mai dificil de pana acum din cariera sa. 2011 a fost un an incarcat pentru Michael Fassbender care apare in numai putin de 5 filme X-men: First Class, Jane Eyre, Haywire, A Dangerous Method si Shame.

Brandon, personajul interpretat de el, este un dependent de sex, cu probleme interioare grave. Dar Fassbender a luat foarte in serios si s-a documentat pentru a intelege cat mai bine comportamentul unui astfel de individ. Mai mult actorul nu a avut probleme sa filmeze nud in timpul zilei pe o strada din New York in timp ce fanii ii faceau cu mana si ii zambeau.


"Am reusit sa obtin mai multe insight-uri din partea unor persoane care au aceeasi problema legata de intimitate ca si Bradon, personajul meu. Am ramas surprins sa vad cat de reale sunt aceste probleme, chiar exista persoane a caror viata este distrusa din cauza incapacitatii lor de a deveni intimi cu o persoana. Si am inteles ca sexul poate ajunge o dependenta, desi inca nu a fost oficial recunoscuta" a povestit Michael Fassbender despre rolul sau din Shame, pentru Hollywood Reporter.


Cat despre faptul ca Shame este interzis celor sub 17 ani si nu poate fi vazut in multe cinematografe, Fassbender crede ca este o ipocrizie: "Cei mai multi dintre noi facem sex, asa ca nu inteleg de ce incercam sa ascundem acest lucru ca si cum ar fi unul negativ si ne invinovatim daca ne uitam la scene de acest gen."

13 filme celebre care au au fost la un pas sa fie interzise minorilor!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies