marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scenele pe care nu le-ai vazut in cinematograf: cum trebuia sa arate finalul lui World War Z, cel mai profitabil film din cariera lui Brad Pitt

Digitalspy.co.uk dezvaluie cum ar fi trebuit sa arate finalul peliculei World War Z in regia lui Marc Forster.

Scenele pe care nu le-ai vazut in cinematograf: cum trebuia sa arate finalul lui World War Z, cel mai profitabil film din cariera lui Brad Pitt

 

Thrillerul apocaliptic in care Brad Pitt a avut rolul principal ar fi trebuit sa se termine  cu o scena destul de violenta filmata in Rusia, dar regizorul Marc Forster impreuna cu restul producatorilor au ales sa realizeze un final mai intim si mai linistit, in ciuda faptului ca aceasta decizie a intarziat lansarea filmului.

 

Intr-un interviu acordat celor de la Movies.com, Forster a declarat ca a simtit nevoia de a face un final mai putin dur decat fusese initial prevazut in scenariu. „In scenariul original, dupa secventa prabusirii avionului in Israel, Gerry se va gasi in Rusia unde ceea ce va fi aflat la WHO (World Health Organisation ) il va ajuta sa se descurce mai bine pe campul de lupta.” 

 

„Secventa Lupta de la Moscova reprezinta o bataie la scara larga intre zombie si o multime de alte personaje, dar Gerry este cel care ii va invinge pe strigoi descoperind ca un virus pe care si-l injectase ii facea pe zombie sa il ocoleasca; astfel Rusia devine in timpul noptii arena razboiului dintre oameni si zombie.” 

 

 

„Anumite parti din filmarea de la Moscova au fost introduse in film - cand Gerry se intoarce la familia sa navigand cu o barca de dimensiuni mici se poate observa o mica parte din acea batalie - insa filmarea nu a fost dusa la bun sfarsit intrucat am considerat ca dupa scena sangeroasa din Israel publicul ar dori un film care sa se domoleasca incet incet si care sa devina mai linistit.”, a declarat regizorul.

 

In ciuda zvonurilor conform carora World War Z ar fi avut probleme serioase in timpul turnarii peliculei, acesta a incasat la nivel mondial 500 de milioane de $ si a fost acceptat in general destul de bine de critici.

 

„Cu interpretarea lui Brad Pitt, World War Z a devenit o poveste intensa si interesanta a atacului zombilor” declara Michael A. Smith despre pelicula lui Marc Forster in timp ce Mark R. Leeper afirma ca „ este o abordare inteligenta a apocalipsei cu zombie doar cu Brad Pitt fruntas pe terenul de lupta... chiar nu ma asteptam la asa ceva”.  



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies