marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

World War Z: cel mai mare succes financiar din cariera lui Brad Pitt

Brad Pitt a dat intr-adevar lovitura cu World War Z, filmul sau cu zombi, pe care multi l-au dat drept un esec inca dinainte de a fi lansat in cinematografe.  Astfel, World War Z a devenit cel mai mare succes financiar din cariera lui Brad Pitt depasind incasari mondiale de 500 de milioane de $.

World War Z: cel mai mare succes financiar din cariera lui Brad Pitt


Brad Pitt are toate motivele de bucurie, dupa ce World War Z a ajuns la incasari de 506 milioane de dolari la nivel global, devenind astfel cel mai profitabil film din cariera sa, scriu cei de la Hollywood Reporter. Pana acum, Troia reprezenta cel mai mare succes financiar din cariera lui Pitt, cu incasari de 497 de milioane de $ insa in weekendul trecut, filmul cu zombi a reusit sa treaca de pragul de 500 de milioane de dolari.

 

 

Desi a intampinat numeroase probleme, dupa ce bugetul a explodat, Pitt a fost nevoit sa refilmeze scene, iar criticii il dadeau drept un esec, World War Z s-a dovedit a fi unul dintre cele mai inteligente si bine facute filme ale anului, tinand cont si de procentajul bun, de peste 70%, pe care il are pe Rotten Tomattoes. Mai mult, se pare ca producatorii vor sa aduca in urmatorii ani si o continuare, insa ramane de vazut daca proiectul se va concretiza.

 

 

 

Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z este un thriller al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care e nevoit sa strabata intreaga lume intr-o cursa contracronometru pentru a opri o epidemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana.  Intr-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se afla intr-un blocaj de trafic impreuna cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte ca blocajul din trafic nu e unul obsinuit; cerul e brazdat de elicoptere de politie, iar pe strazi e plin de politisti pe motociclete.

 

 

 

Ceva face ca multimi de oameni sa se atace cu ferocitate unul pe celalalt – un virus letal care se propaga dintr-o singura muscatura, si care tansforma oameni sanatosi in creaturi de o salbaticie greu de imaginat. Vecinii se intorc impotriva vecinilor, un strain amabil devine brusc un dusman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numarul celor infectati creste exponential in fiecare zi, devenind rapid o pandemie globala. Pe masura ce numarul celor infectati copleseste rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e fortat sa se intoarca la viata periculoasa pe care o dusese inainte de a se retrage pentru a declansa o investigatie globala cautand sursa epidemiei, dar si mijloacele prin care sa poata fi oprita raspandirea sa.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies