marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scenele pe care toata lumea le considera fake-uri. Momentele memorabile despre care nu ai fi crezut ca sunt filmate pe bune

In teatru, ai o singura sansa sa faci o scena. In film, poti sa repeti scena si de 50 de ori daca este nevoie, se pot lipi intre ele imaginile si adauga efecte speciale. Insa, chiar si cu evolutia formidabila a tehnologiei, exista regizori care apreciaza spontaneitatea actorilor si pastreaza acele momente unice in film.

Scenele pe care toata lumea le considera fake-uri. Momentele memorabile despre care nu ai fi crezut ca sunt filmate pe bune

Imaginatia si reactia de moment ale actorilor au dat nastere la unele din cele mai memorabile scene din istorie. Iata cateva dintre ele despre care nu ai fi crezut ca sunt filmate "pe bune".


Cele mai bune scene improvizate din istorie. Cum au luat nastere momente de legenda din lumea filmului

Steve Carell in 40-Year-Old Virgin


40-Year-Old Virgin a fost una dintre comediile anului 2007, dar despre care se vorbeste si acum. Si cine poate uita scena in care Steve Carell este epilat pe piept, fara mila? Daca va intrebati de ce pare atat de reala scena, acum stiti de ce: pentru ca Steve Carell s-a lasat epilat special pentru aceasta secventa. "Trebuie sa fie reala scena" i-a spus acesta regizorului Judd Apatow. "Nu o sa fie la fel de amuzanta daca o facem pe calculator sau adaugam efecte." Curajul lui Steve Carell a fost apreciat, iar scena a facut istorie.

Tom Cruise in Mission: Impossible - Ghost Protocol

 


La aproape 50 de ani, Tom Cruise pare sa nu imbatraneasca, iar pofta sa de adrenalina creste tot mai mult.  Fie ca sunteti sau nu fani ai actorului, trebuie sa apreciati dedicarea cu care isi face meseria. In cel de-al patrulea film din seria Misiune Imposibila, actorul american a ales sa isi faca singur cascadoriile si sa filmeze agatat pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa. In Mission: Impossible - Ghost Protocol aveti ocazia sa il vedeti alergand pe cladirea impunatoare, aruncandu-se in gol de pe ea sau atarnand de un singur fir. Si toate aceste scene sunt reale!


Brad Pitt in Fight Club

 

Intr-una din scenele memorabile din Fight Club, devenit acum un clasic, Tyler, personajul interpretat de Brad Pitt il roaga pe  Edward Norton sa-i dea un pumn, cat de tare poate el. Momentul a fost cat se poate de real, la fel si replica "mother f***r" pe care Brad Pitt o spune dupa ce primeste un pumn in ureche. Se pare ca David Fincher i-a spus lui Norton inainte de inceperea dublei sa ii traga un pumn serios lui Pitt pentru ca acesta sa ofere o reactie cat mai naturala.


Dustin Hoffman in The Graduate


Putine scene au reusit sa aiba un impact atat de mare in cinematografie asa cum a facut-o scena de final din celebrul "The Graduate". Regizorul Mike Nichols a povestit cu ani in urma ca acel moment emotionant nu a fost planuit. Se pare ca acesta a reusit sa ii sperie atat de tare pe Dustin Hoffman si Katharine Ross, incat acestia au inceput sa se teama de el. Dupa ce le-a urlat sa rada timp de cateva minute, ambii actori erau speriati pe bune si au incercat sa rada dupa indicatiile regizorului. Abia a doua zi, dupa ce revazut filmarea, Mike Nichols si-a dat seama cat de superb le-a iesit momentul lui Dustin Hoffman si Katherine Ross.

Martin Sheen in Apocalypse Now

 

Martin Sheen a avut parte de o scena sangeroasa in Apocalypse Now, care intial nu era in scenariu. La aniversarea celor 36 de ani, actorul s-a imbatat atat de tare pe platouri, a dat cu pumnul intr-o oglinda si si-a taiat la unul din degete. Cand Francis Ford Coppola a vazut ce se intampla si cat de mult sange era, a vrut sa cheme un medic insa Sheen nu l-a lasat: "I-am zis sa nu aduca nici un doctor, sa continuam asa filmarea. M-am confruntat atunci cu cel mai rau dusman: eu insumi" a explicat Martin Sheen intr-un documentar behind-the-scenes, la multi ani dupa lansarea filmului.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies