marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sean Penn şi Ben Stiller au fost incluşi pe „lista neagră“ a Rusiei

În războiul sancțiunilor impuse de Statele Unite și Uniunea Europeană lui Vladimir Putin și țării conduse de el, doi mari actori au devenit… ținte.

Sean Penn şi Ben Stiller au fost incluşi pe lista neagră a Rusiei
Poate părea o glumă, dar știm că nu e de glumit cu rușii, mai ales atunci când vorbesc despre celebra „listă neagră“, de pe care numele celor enumerați ajung să fie șterse în mod brutal, prin morți suspecte.
 
Sperăm, totuși, ca în cazul marilor actori Sean Penn și Ben Stiller, care i-au cam călcat pe coadă pe cei din administrația lui Vladimir Putin, să nu vorbim despre aceleași tactici funeste.

Cei doi au ajuns pe această „listă neagră“, alături de mai multe personalități din politică, afaceri și cultură, după ce și-au arătat solidaritatea față de cauza Ucrainei, în urma invaziei brutale a trupelor rusești. Și nu doar că și-au arătat susținerea, ci chiar au și ajuns în Ucraina, fiind primiți la Kiev de însuși președintele Volodimir Zelenski.

 
Sean Penn și-a „permis“ chiar să realizeze un documentar despre conflictul din Ucraina, riscându-și viața în timpul bombardamentelor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Penn (@seanpenn)

Urmând această logică, ne putem aștepta și la includerea Angelinei Jolie, care a vizitat orfelinatele din Ucraina și e recunoscută pentru activismul ei.

 
Cel mai „la adăpost“ este controversatul Steven Seagal, admirator de ani buni ai administrației de la Kremlin și amic intim al lui Vladimir Putin, care nu doar că are cetățenie rusă, ci, mai nou, a făcut și propaganda pro-rusă, realizând un contra-documentar din aceleași locuri vizitate de Sean Penn.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies