marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selena Gomez, atacata de Leatherface, ucigasul cu drujba care sperie America, in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Vezi ce film aduce actrita in Romania in octombrie

Selena Gomez a a trecut prin clipe cumplite zilele trecute, dupa ce un barbat imbracat ca Leatherface, ucigasul care a terorizat America, a incercat sa o inspaimante.

Selena Gomez, atacata de Leatherface, ucigasul cu drujba care sperie America, in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Vezi ce film aduce actrita in Romania in octombrie

GALERIE FOTO Vezi imagini cu Selena Gomez de la premiera Hotel Transylvania


Din fericire, totul a fost o farsa pusa la cale de Ellen DeGeneres, care a avut-o invitata in emisiunea sa pe Selena Gomez. Vedeta de 20 de ani a fost cuprinsa de frica in clipa in care l-a vazut pe "ucigas", a tipat si si-a ascuns fata de teama, chiar in direct, in fata celor prezenti pe platou. Barbatul era imbracat ca celebrul ucigas cu drujba din seria horror Texas Chainsaw Massacre.


In emisiune Selena Gomez a vorbit despre cariera si planurile sale, dar si despre viata personala, mentionand ca ii place sa fie speriata. Atunci, Ellen i-a pregatit farsa cu Leatherface, iar la final a aparut Dracula.

Selena  Gomez va lansa in aceasta luna animatia Hotel Transylvania. Adam Sandler este Dracula iar Selena Gomez fiica sa.  Hotel Transylvania este regizat de Genndy Tartakovsky, unul dintre cei mai apreciati realizatori de animatie ai zilelor noastre si castigator al trei premii Emmy.


 

Dracula revine pe marile ecrane intr-o serie de aventuri animate si pline de haz, aflate in regia lui Gendy Tartakovsk iar din distributie mai fac parte Kevin James, Fran Drescher, David Spade, CeeLo Green si Steve Buscemi. Acesta este a fost al doilea film cu care e Selena Gomez a facut furori in aceasta toamana la festivaluri de film, dupa drama Spring Breakers cu care a socat audientele.


Rolul Mavis din Hotel Transylvania i-a fost oferit initial lui Miley Cyrus, dar aceasta a refuzat din cauza programului incarcat, iar Selena a fost co-optata in proiect. 

Adam Sandler si Selena Gomez  vor sa ne arate o lumea a vampirilor mai fermecatoare.Chiar daca nu a mai realizat vreun film de lung-metraj pana acum, Genndy Tartakovsky a stat in spatele desenelor animate ale copilariei multora dintre noi: Dexter’s Laboratory, Samurai Jack si The Powerpuff Girls.



Hotel Transylvania intra si in cinematografele din Romania pe 19 octombrie.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies