marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul-fenomen a ajuns la final: reactiile extraordinare pe care le-a starnit ultimul episod din Breaking Bad. Ce au facut milioane de fani dupa incheierea seriei

Cel mai de succes serial al momentului a ajuns la final, asteptarea milioanelor de fani fiind rasplatita cum se cuvine.

Serialul-fenomen a ajuns la final: reactiile extraordinare pe care le-a starnit ultimul episod din Breaking Bad. Ce au facut milioane de fani dupa incheierea seriei

Ultimul episod va putea fi vazut si pe voyo.ro, astazi, de la ora 20:00.
 

! Articolul NU contine spoilere !


Daca penultimul episod al serialului a adunat in fata televizoarelor peste 6,4 milioane de telespectatori, stabilind un nou record de audienta, Felina a reusit sa intreaca orice asteptari, avand o audienta de 10,3 milioane de telespectatori.


Desi nu putini se asteptau la un asemenea final, Vince Gilligan a marturisit ca este multumit cu felul in care s-a sfarit povestea, explicand ca este impacat cu deciziile pe care le-a luat cu privire la personajele sale. "Nu le-am spus celor din echipa mea despre acest lucru. Am plans cand am scris finalul. Sfarsitul ultimului episod m-a emotionat", a declarat acesta.


"Nu este doar finalul unui show TV. Este un moment cultural creat de un serial care a inregistrat numeroase recorduri de audienta, a castigat premiul Emmy si chiar a aparut pe coperta revistei The New Yorker", au scris cei de la Huffington Post.

 


Ultimul episod va putea fi vazut si pe voyo.ro, astazi, de la ora 20:00.


Dupa incheierea serialului, nume importante de la Hollywood nu au ramas indiferente fata de acest moment si au postat impresii despre felul in care i-a marcat productia lui Gilligan.


"Finalul serialului Breaking Bad a fost al naibii de bun. Serialul nu a fost altfel decat fantastic. Felicitari tururor! Acum urmeaza un val de depresie pentru ca imi dau seama ca nu va mai fi un episod nou", a scris Paul Feig, regizorul cunoscut pentru productiile Bridesmaids, The Office si pentru numeroase episoade din 30 Rock, Mad Men, Nurse Jackie si Arrested Development.

 


"Bryan Cranston este cel mai bun", a apreciat si Michael B.Jordan, actor cunoscut pentru rolurile din Chronicle, Justice League: The Flashpoint Paradox, All My Children si Parnthood.


Ultimul episod va putea fi vazut si pe voyo.ro, astazi, de la ora 20:00.


"Asa trebuie sa inchei un serial", a fost mesajul postat de Joe Lauzon, in timp ce Seth Meyers a scris: "Multumesc, Breaking Bad".


Si Darren Aronofsky, regizorul filmului premiat la Oscar, Black Swan a apreciat valoarea serialului, marturisind ca: "aproape ca am pierdut un prieten foarte bun. Multumesc intregii echipe din Breaking Bad pentru maratonul istoric".

 


Pe langa numele importante de la Hollywood, milioane de fani au tinut sa multumeasca actorilor si echipei de productie a serialului, majoritatea acestora postand mesaje pe conturile de socializare in care si-au exprimat regretul pentru incheierea unui serial care s-a transformat in fenomen.


"Multumim pentru tot! Sunteti exceptionali!", "La inceput nu am vrut sa ma uit, pana intr-o zi cand am vazut cateva minute la televizor. De atunci au trecut sase ani si nu regret nici o secunda", "Multumim Vince Giligan pentru ca ai creat cel mai bun serial din istorie", "62 de episoade si nu am fost niciodata dezamagit", "Scriu aceste cuvinte printre lacrimi. Absolut perfect", sunt doar cateva dintre zecile de mii de mesaje aparute pe retele de socializare la doar cateva minute dupa incheierea ultimului episod. 
 

Ultimul episod va putea fi vazut si pe voyo.ro, astazi, de la ora 20:00.


Pentru a nu priva fanii de placerea de a-si urmari (macar unul) din personajele preferate, dupa terminarea serialului, producatorii de la Sony Pictures Television pregatesc un spinoff.

 


Dupa indelungate tratative cu cei de la Sony Pictures Television, AMC au reusit sa obtina o continuare a serialului Beaking Bad care se va concentra in jurul popularului personaj Saul Goodman si care se va numi Better Call Saul iar episoadele vor avea o durata de 60 de minute.


Serialul Breaking Bad, recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezinta povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer pulmonar in stadiu terminal, care decide sa amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea sa isi intretina familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri. Cel de-al cincilea sezon al serialului, care va fi si ultimul, va fi difuzat incepand din 15 iulie pe micile ecrane din Statele Unite.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies