marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hannibal a fost anulat, dupa 3 sezoane: fanii s-au revoltat si au inceput o campanie puternica pe retetele de socializare. Cum ar putea fi salvat unul dintre cele mai fascinante seriale

Fanii serialului Hannibal au primit cea mai trista veste. Dupa 3 sezoane, cei de la NBC au anulat showul cu Mads Mikkelsen in rolul criminalului in serie Hannibal Lecter, informeaza Variety.

Hannibal a fost anulat, dupa 3 sezoane: fanii s-au revoltat si au inceput o campanie puternica pe retetele de socializare. Cum ar putea fi salvat unul dintre cele mai fascinante seriale

"Hannibal" a fost anulat dupa doar trei sezoane, dupa lupte grele cu cei de la NBC. Desi a fost bine primit de catre critici, considerat unul dintre cele mai artistice seriale din ultimii ani si numarul fanilor a crescut foarte repede, cei de la NBC nu au fost deloc impresionati de aceste aspecte.

Cu audiente din ce in ce mai slabe, Hannibal a fost pus pe lista neagra si anulat de NBC, recunoscuti pentru "sangele rece" cu care scot de pe postul tv proiecte care nu aduc sufiecienta audienta.

Producatorii de la casa de productie "De Laurentiis Co." cauta acum un alt posibil cumparator, care sa investeasca si sa doreasca continuarea show-ului.

Discutii despre anularea showului au existat inca dupa primul sezon, intrucat cifrele nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Catalogat drept un serial inteligent si nu foarte accesibil publicului in masa, Hannibal a ramas un serial foarte bun, cu o baza restransa de fani, dar foarte loiala.

"Fannibals" asa cum se numesc cei din fandom, au primit vestea cu tristete, dar s-au mobilizat rapid si au creat deja o petitie, in care cer ca cei de la Netflix sa preia serialul. Dupa primul sezon, cand s-a zvonit ca audientele slabe ar putea duce la anulare, a aparut si informatia ca cei de la Netflix ar fi interesati de preluarea serialului cu Mads Mikkelsen.

Pe Twitter, producatorii show-ului au demarat o campanie virala, #SaveHannibal, ca sa demonstreze ca serialul este foarte popular si iubit de public.  Pe retetele de socializare, fanii l-au transformat in unul dintre cele mai populare subiecte de discutii, in speranta ca un serial atat de bun nu va fi ingropat.


Creaotul serialului, Brayn Fuller, a declarat ca este intristat de decizia postului tv si ca avea idei proaspete pentru sezonul 4, inclusiv introducerea personajului Clarice Sterling, agentul special jucat de Jodie Foster in "Tacerea mieilor".
 

"Hannibal", creat de Bryan Fuller, ii are in distributie pe Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Laurecen Fishburne si urmareste aventurile criminalului in serie canibal, Hannibal Lecter, unul dintre cele mai infricosatoare personaje din cinematgrafie.

Sezonul trei este in plina difuzare in SUA si in Romania, urmand sa mai fie difuzate inca 10 episoade.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies