marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sfârșit dramatic pentru Anne Heche. Actrița n-a făcut față arsurilor grave

Actrița a fost declarată decedată, accidentul din 5 august provocându-i răni incompatibile cu viața.

Sfârșit dramatic pentru Anne Heche. Actrița n-a făcut față arsurilor grave
După cumplitul accident în care și-a tamponat succesiv mașina de două clădiri, ultima lovitură provocând aprinderea automobilului pe care-l conducea, Anner Heche a fost internată de urgență la Centrul de Arși Grossman din spitalul West Hills din LA. Deși, inițial, părea că starea ei este stabilă, actrița chiar ridicându-se pe targa pe care era transportată spre ambulanță și dând semne de conștiență, trupul ei a cedat în fața rănilor mult prea grave provocate de incendiul de la bordul mașinii, echipele de intervenție reușind s-o scoată pe targă după mai mult de o jumătate de oră de la impact.
 
După ce medicii au declarat-o ca fiind în moarte cerebrală, în cursul zilei de 12 august, familia lui Anne a ieșit în presă cu o declarație publică, în care a precizat că îndrăgita vedetă a fost declarată decedată.
 
„Astăzi am pierdut o lumină puternică, un suflet bun și cât se poate de jovial, o mamă iubitoare, un prieten loial. Îi vom duce dorul lui Anne, dar ea va continua să trăiască prin fiii ei, prin munca pe care a făcut-o și lupta pe care a depus-o în proiectele sale caritabile“, se arată în comunicatul remis.


 

„Curajul ei de-a susține întotdeauna adevărul, de-a răspândi un mesaj de dragoste și acceptare va continua să aibă un impact pe termen lung”
, a continuat mesajul. 
 
Pentru prima oară de la vestea cumplitului accident, Ellen DeGeneres, fosta ei iubită, și-a exprimat regretele pe Twitter la aflarea veștii că Anne nu mai are șanse să supraviețuiască. „Astăzi este o zi tristă. Le transmit copiilor lui Anne, familiei și prietenilor ei toată dragostea mea“, a declarat aceasta.

 

Deși legal e considerate decedată, inima lui Anne Heche continuă să bată datorită cuplării la aparatele care o mențin artificial în viață, câtă vreme medicii au nevoie de timp pentru a-i preleva organele, pentru a fi donate, așa cum și-a exprimat actrița dorința în timpul vieții.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies