marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fury: Imagini noi din filmul in care Brad Pitt si Shia LaBoeuf pregatesc un atac asupra infanteriei naziste

Producatorii Fury au oferit publicitatii doua imagini noi din filmul care ii aduce in prim plan pe Brad Pitt si Shia LaBoeuf.

Fury: Imagini noi din filmul in care Brad Pitt si Shia LaBoeuf pregatesc un atac asupra infanteriei naziste

Intr-una dintre cele doua fotografii publicate pe site-ul people.com, apare Brad Pitt alaturi de un soldat, in timp ce in cea de-a doua actorii, imbracati in haine militaresti, sunt suiti pe un tanc.

 

Regizorul David Ayer a oferit cateva informatii despre personajele interpretate de Brad Pitt si Shia LaBoeuf in productia despre Cel de-al Doilea Razboi Mondial.

 

"Brad Pitt joaca rolul unui tip rau, puternic si foarte implicat. Este destul de diferit fata de ceea a facut el pana acum", a explicat acesta.

 

Chiar daca Shia LaBoeuf a avut cateva probleme de comportament in trecut, Ayer a marturisit ca a fost o placere sa lucreze cu el. "Este foarte bun in ceea ce face. Este minunat sa lucrezi cu el si de-abia astept sa mai colaboram", a spus regizorul.

 

Fury este regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds.


sursa foto: people.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies