marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Skyfall a facut incasari de 287 de milioane de $ in 10 zile. Animatia care a "distrus" box office-ul american in acest weekend

Cel de-al 23-lea film cu James Bond continua sa faca ravagii in box office-urile din Europa. Skyfall a trecut de pragul de 287 de milioane de $, suma stransa in 10 zile de la premiera.

Skyfall a facut incasari de 287 de milioane de $ in 10 zile. Animatia care a distrus box office-ul american in acest weekend


Asteptata de cateva luni, lansarea celui de-al 23-lea film cu agentul 007 a avut efectul scontat asupra spectatorilor din Europa unde a fost proiectat incepand cu 26 octombrie. "Skyfall continua sa faca istorie in box office-urile internationale de unde a luat 287 milioane de dolari in 10 zile", scrie Hollywood Reporter.


Pelicula cu Daniel Craig, Judi Dench, Bérénice Marlohe, Javier Bardem si Ralph Fiennes se va lansa in SUA pe 8 noiembrie iar in Japonia pe 1 decembrie.


James Bond, cel mai rezistent agent special britanic cu permisul de a ucide a reusit cu aceste incasari (care vor exploda in urmatoarele saptamani) sa ajute la stabilirea unui nou record pentru Sony in SUA. Se pare ca Sony Pictures Releasing International se bucura de un an spectaculos in America de Nord unde filmele lansate de ei au adus cifre de peste 2.16 miliarde de $, un adevarat record de box office al studiourilor.


Pana la premiera lui Skyfall, in acest weekend in SUA vedeta a fost animatia inspirata din jocurile video Wreck-It Ralph care se dovedeste a fi inca o capodopera marca Disney. Regizata de Rich Moore si cu vocile imprumutate de la John C. Reilly, Jack McBrayer si Jane Lync, Wreck-It Ralph a strans in cele 3 zile de la premiera in America de Nord 49 de milioane de dolari, fiind lider de box office. Wreck-It Ralph devine astfel filmul de animatie realizat de Disney cu cel mai bun debut de box office in SUA.


Pelicula lui Robert Zemeckis, Flight, a intrat in top pe locul doi, obtinand 25 de milioane $ incasari. Cu Denzel Washington deja considerat unul din candidatii la Oscar filmul aduce povestea unui pilot de avion ce se lupta cu dependenta de alcool si care e considerat un erou fiindca a salvat 98 de pasageri dintr-un accident aviatic. Cu un buget de productie de 31 de milioane de dolari, filmul este pe cale sa devina profitabil. Pe locul 3 in box office a coborat filmul Argo regizat de Ben Affleck care a abtinut in acest weekend 10.2 milioane de $.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies