marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara: actrita din Modern Family este incredibil de frumoasa la 40 de ani, poza cu care i-a cucerit pe fani  

Actrita din Modern Family, Sofia Vergara, le demonstreaza fanilor de ce este numita una dintre cele mai dorite femei si la 40 de ani. Vedeta si-a postat o imagine pe Twitter care a incins internetul, aparand intr-un costum de baie mulat.

Sofia Vergara: actrita din Modern Family este incredibil de frumoasa la 40 de ani, poza cu care i-a cucerit pe fani

La 40 de ani, actrita columbiana este extrem de provocatoare intr-un costum de baie extravagant, în culorile alb şi negru, scrie Daily Mail.

Actrita isi petrece vacanta de Craciun in Miami, Florida, ea afisand deja un bronz de invidiat.

Cunoscuta pentru rolul din serialul de succes "Modern Family", Sofia Vergara a cucerit publicul  atat prin calitatile actoricesti, dar si prin aparitiile incendiare.

La inceputul acestui an, revista GQ  din Mexic a numit-o pe Sofia Vergara -  Marilyn Monroe a Columbiei si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". La 40 de ani si cu un fiu de 20 de ani, actrita sa mandreste cu faptul ca este apreciata ca o femeie seducatoare, dorita de barbati si ca si-a facut cariera cu ajutorul corpului ei.

Sofia Vergara a fost aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment a avut in trecut o relatie si cu Tom Cruise. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara odata cu aparitia serialului de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film Sofia joaca rolul Gloriei, nevesta lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies