marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara, actrita de televiziune cu cele mai mari venituri in  2012. Topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara, starul serialului "Modern Family", a depasit-o pe starleta Kim Kardashian si a devenit actrita cel mai bine platita din televiziunea americana, gratie veniturilor de 19 milioane de dolari obtinute in ultimele 12 luni.
 

Sofia Vergara, actrita de televiziune cu cele mai mari venituri in 2012. Topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Potrivit unui top postat miercuri pe site-ul revistei Forbes, actrita columbiana in varsta de 40 de ani a ocupat prima pozitie. In 2012 actrita a castigat 19 milioane de dolari gratie rolului ei din serialul "Modern Family", difuzat de postul ABC, pentru care a primit un premiu Emmy, dar si veniturilor aduse de o linie vestimentara, contractelor de publicitate si actiunilor pe care le detine in compania Latin World Entertainment - despre care editorii revistei Forbes spun ca va deveni un nou imperiu media.

 


Pe locul al doilea in acest top se afla starleta americana Kim Kardashian, cu venituri de 18 milioane de dolari, ce provin din reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians", comercializarea unei linii vestimentare, contracte publicitare, dar si o prezenta uriasa pe Twitter si in mass-media, stimulata de relatia recenta cu rapperul Kanye West.

 

Actrita Eva Longoria se afla pe locul al treilea, cu venituri de 15 milioane de dolari, obtinute in special din serialul "Neveste disperate" - care s-a incheiat anul acesta-, contracte publicitare, o carte de bucate, doua parfumuri si cateva roluri mici pe marile ecrane.

 



Topul celor mai bine platite actrite de televiziune in 2012:

 

 

1. Sofia Vergara - 19 millioane de $

2. Kim Kardashian - 18 millioane  de $

3. Eva Longoria - 15 millioane de $

4. Bethenny Frankel - 12 millioane de $

5. Khloe Kardashian Odom - 11 millioane de $

5. Tina Fey - 11 milloane de $

7. Mariska Hargitay - 10 millioane de $

8. Zooey Deschanel - 9 millioane de $

8. Felicity Huffman - 9 millioane de $

8. Ellen Pompeo - 9 millioane de $

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies