marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara, insarcinata pe platourile serialului de comedie Modern Family: uite cum arata una dintre cele dorite actrite din lume

Sofia Vergara nu se teme sa isi afiseze burtica de mamica, chiar daca este vorba doar despre rolul ei din serialul de comedie Modern Family.

Sofia Vergara, insarcinata pe platourile serialului de comedie Modern Family: uite cum arata una dintre cele dorite actrite din lume

GALERIE FOTO 50 de imagini cu Sofia Vergara

 

 

Actrita de origine columbiana a filmat in Los Angeles noi episoade din Modern Family, serial in care personajul feminin interpretat de ea este insarcinata, asa ca Sofia a fost nevoita sa foloseasca o burtica falsa. Vedeta a filmat cateva scene la un eveniment sportiv, la un meci de baseball, in timp ce canta Imnul Americii.


La fel de atenta cu imaginea ei ca si pana acum, Sofia a optat pentru o tinuta mulata si sexy.Alaturi de ea au fost prezenti si colegii ei din serial, actorii Ty Burrell, Eric Stonestreet, Julie Bowen si Jesse Tyler Ferguson.

Sofia are toate motivele de bucurie. Recent a fost numita cel mai bine platita actrita de televiziune, serialul Modern Family a fost din nou premiat cu Emmy, si lucrurile merg bine si pe plan personal, actrita logodindu-se recent cu iubitul ei.
 

 


Potrivit unui top realizat de revista Forbes, actrita columbiana in varsta de 40 de ani a ocupat prima pozitie in clasamentul celor mai bine platite actrite de televiziune.

In 2012 actrita a castigat 19 milioane de dolari gratie rolului ei din serialul "Modern Family", difuzat de postul ABC, pentru care a primit un premiu Emmy, dar si veniturilor aduse de o linie vestimentara, contractelor de publicitate si actiunilor pe care le detine in compania Latin World Entertainment - despre care editorii revistei Forbes spun ca va deveni un nou imperiu media.


Frmusetea ei n-a trecut neobservata, Sofia fiind constant inclusa in topul celor mai frumoase femei din lume. Cei de la revista GQ din Mexic au numit-o "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". La 40 de ani si cu un fiu de 20 de ani, Sofia Vergara sa mandreste cu faptul ca este apreciata ca o femeie seducatoare, dorita de barbati si ca si-a facut cariera cu ajutorul corpului ei.


"Traieste-ti varsta" este sfatul Sofiei Vergara vazuta in SUA ca un simbol al frumusetii femeii latine. In iulie frumoasa nascuta in Barranquilla implineste 40 de ani. A fost descoperita ca model la 17 ani, in adolescenta s-a mutat la Miami unde s-a apucat de actorie si si-a transformat viata. De doi ani este stabilita in Los Angeles si este cunoscuta pentru rolul din serialul de succes Modern Family.



Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul Gloriei, nevesta lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

"Gloria a fost scrisa pentru mine. E doar o alta versiune a mea. Mama mea si cu mine suntem latino. Prin Gloria ma exprim in engleza cu puternic accent spaniol. La inceput, cand am venit in America, faceam tot posibilul sa scap de el, dar acum nu ma mai intereseaza, vorbesc cu accent, lumea rade, le place tuturor si ne distram" a dezvaluit aceasta.

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies